2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@xxhamyel evet çok uzulecegim. Bunun senin yazdıkların ve dusunduklerinle alakası yok yalnız.
-
@xxhamyel kendi fikrini söylemissin eyvallah. Ancak illa fikrini kabul ettirmeye calisma ve bu meslegi maas gibi basit bir seviyeye indirgeme lutfen. Ben zaten bahsettigin maasi alan bir kamu gorevlisiyim. Ama bu meslek icin umutla heyecanla bekliyorum. Bize, emeklerimize ve hayallerimize saygi duy lutfen.
-
@marsiyal Lütfen Referans olayını sıradan bir davranışmış gibi göstermeyelim. Referans demek kul hakkı demektir.
-
Trol saldırıları mı? Linç kültürü mü? Paylaşımsızlık güdüsü mü? Bu sayfayı bu kadar sessiz yapan ne acaba? Yoksa herkes idari hakimliğe mi hazırlanıyor?
-
@larendeli muhtemelen troller etkiledi acaip bir tayfa var kaymakam olmak isteyen troller.
-
ay sonu açıklanır diyen var mı acaba ?
-
16 Aralıkta genel kurulda İçişleri bakanlığının bütçe görüşmeleri var. O tarihten sonra belki bir hareketlenme olabilir. Ben de çoğu arkadaş son 2 yılki süreci dikkate alıp ocak ayının ikinci yarısında sonuç bekliyor.
-
bakanlığın logosu değişmiş.
-
yeni yılda görüşmek üzere:)
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
bakanlığın logosu değişmiş.
eski logoya göre ilerleme var sanki
-
@tardukağan hocam adalet bakanlığınkini nasıl buldunuz
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@tardukağan hocam adalet bakanlığınkini nasıl buldunuz
Esenboğa'ya giderken mutlaka görmüşsünüzdür Toki binaları var tam bir renk cümbüşü. Onlara baktığımda bir hallice hocam
-
@tardukağan hocam satıştay çakması bir şey olmuş
-
Var mi herhangi bir duyumu bilgisi tahmini olan arkadaslar?
-
@ese03 bu yıl burası çok sakin. Geçen yılın mülakat başlığını okuyarak ara ara heyecanı yaşıyorum.
-
Evet daha fazla paylaşım oluyordu geçen yıl ama daha fazla trol oluyordu. Bu sene kavgayı, dövüşü, trolü azalttık bu seferde yazışmaları arttıramadık.
-
bu sene her bir adım bir ay içinde sonuçlandı... ay sonu belki sürpriz yaparlar
-
herkes kısa süre içinde açıklanmayacağını bildiği için buraya da yazmıyor herhalde.
-
yılbaşından sonra hareketlenir buralar.
-
Mülakat başlığı total yazı 2 bin bile olmadı... mülakat biteli 1 ay olmak üzere...bu sene burası ölü... dirileceği konusunda da emare yok;)... 107.dönem tarihe geçecek bu noktada...