2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@Asımın-nesli dostum ya gecenin bu saatinde...inşallah doğru söylemişsindir diyorum başka da bişey demiyorum vicdanına kaldık..
-
Valla loading'in l'si bile bana gün doğumunu bekletir günahıma girmesin kimse
-
@moonlight hem de kaymakamlık mülakatı yaşamış biri yani neyin ne olduğunun farkında hayırlısı bakalım
-
Biraz sabır arkadaşlar yokluyoruz netleşecek inşallah
-
valla profili inceledim ciddi birine benziyo, bir iki duyum da paylaşmış zamanında.. bu kadar stresin arasında şaka yapacak birine benzemiyor inşallah yanıltmaz bizi.
-
Hic alakasi olmayan ben bile loadingle asiri heycanlandim. Insallah bu gece aciklanir da zorlu bekleyisiniz sona erer:( Ve tabi insallah mutlulukla sona erer.
-
"Arkadaşlar size bir taktik vereyim.Eğer kaymakam adayları şube müdürlüğü akşam,gece telefona cevap veriyorsa bilin ki o gece açıklanacaktır.Geçen alımda akşam 10,11 gibi arandığında açıktı ve o gece açıklandı.Haberiniz olsun.Hakeden kazansın inşallah."
Demiş geçen sene.. Denense mi
-
Takma adına Asımın nesli yazıp bu tarz işlere girilmemesi lazım eminim anlamını bilerek seçmiştir umarım doğru söylüyodur arkadaşımız
-
-
Şubede açan yok, kaynakları yokluyorum ama gece olduğu için hemen dönemiyor 20 dk netleştiririz inşallah
-
@larendeli ben aradım kimse açmadı
-
@möözun yaa başlarsa bende aranınca açarlarsa açıklanır diye düşündüm ama bu saatte belli bekleyen 400 kişi var açmam memur ben olsam
-
Sanki burada açıklancak ya sürekli bu sayfayı yeniliyorum
-
polat alemdar'ın cerrahpaşa baskınında el bombasının pimini çekip sobaya attığı sahne geldi aklıma adam bombayı bıraktı gitti
-
Yav arkadaş bu nedir ?neyin hesabı bu? Açıklansa bile fikrim degismeyeçek. Yaz Loading kaç git. Dalga geçmiyor da olabilir gerçekten açıklanabilir de ama insanlara söyle bişeyler .gecenin bu saatinde insanların kalbini boğazında attiriyorsun ayıp be.
-
Bakanlığın sitesine bakıyorum. Bir yavaşlama var mı diye. Ama cayır cayır çalışıyor resmen.XD
-
@ese03 loading eylemini yapan kişi mi acaba yazdı gitti
-
Açıklanacak gibi duruyor netleştirelim inşallah herkese hayırlı olsun
-
@moonlight bilemiyorum onu ama umarım büyük bi şakanın içinde değilizdir
-
@27ömer27 kardeşimmm