2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@ese03 sanane birader ister film izlerim ister gezerim işine bak sen, muhatap olma benimle yazdıklarımı kaale alma ve cevap verme. İyi geceler
-
artık doğru veya yanlış uykumuz kaçtı bekleyeceğiz biraz daha ama benimde çok ümidim kalmadı ama naparsın bir umut allahtan kımseye soylemedım birşey
-
Bence bakanlığında bizim bu halimizden haberi vardır diye düşünüyorum bu kadar eziyeti bize reva görmezler herhalde bu saate kadar bekledik gelirse buçuğa kadar gelir herhdle sonrası eziyet sahiden eziyet
-
neyse arkadaslar benden bu kadar. aciklanirsa sabah kalktigimda birkac arkdas zaten telefondan yazar bana . sabah ogrenirim. Bu aksamlik bu kadar heyecan yeter bana. Kalin saglicakla...
-
Güzel organizasyon kurulmuş...
-
Arkadaşlar bu gece açıklanacak merak etmeyin
-
Şayet troll ise içinde en ufak bir zeka kırıntısı yok ve komik de değil. Bu düpedüz ah almadır.
-
@gaymakam06 neden bu kadar geç neden kardeşim
-
@gaymakam06 yok mu başka eğlencen dayı?? yorma bizi be..
-
@gaymakam06 hocam bu bilgiyi alıyorsun saygı duyuyorum ama bu kadar bileğiyle birde saat eklesen de insanlar ona göre hareket etse
-
Lâ TAHZEN! İNNALLÂHE MEASSABİRİN..
-
Şaka gibisiniz ya
-
@gaymakam06 türk milli futbol takımımız gibisin ne zaman tam umutlar bitti açıklanmaz desek gelip son anda umut verion inşallah dediğin doğrudur açıklanır. açıklanırsa bol hayır duaası açıklanmazsa artık bol bol ne alırsın bilemem.
-
@gaymakam06 kardeş dalga değilsen Allah razı olsun fakat tersiyse bilki bekleyen herkesin hakkına giriyosun.
-
sabah 5.30'da işe gidicez biri gelir kısa boylu şişman sarışın okey oynarken sordu der biri gelir açıklanacak yatmayın der.. masa başında uyuyakalıyoruz işimizden de olacaz büyük ah alacaksınız.....
-
@popescu kardeşim yatabiliyorsan bence sen yat uyu açıklansada çok bişey kaçırmamış olacaksın açıklanmazsaboşa bekleyeceksin beş buçuğa ne kalmış şurada.
-
Şu başlığa bağlam dışı saçma sapan şeyler yazmayı bırakın
-
arkadaşlar hepinizin kaymakamlığa girdiği biliniyordur çevrenizce, geceleri uyumayan bi arkadaşınızı görevlendirin yatın açıklandığında sizi anında uyandırmasını söyleyin
-
@gaymakam06, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Arkadaşlar bu gece açıklanacak merak etmeyin
Doğru söylüyor. (Bence)
-
@hll uyumadan gidicem ama çıkar bu, trollerin haberi olsun.