2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@popescu sen de düştüysen vay halimize
-
@kesinbilgi1 evet manası yok. Senin burada öss ile bagdastirip yorum yapman kadar manasiz ...
-
@safitürk69 sorma abi 1 paket sigara içtik 1 saatte
-
@harveyspecter ezberledik kardeşim o iletiyi.. Inşallah
-
ekip gayet güzel beyler , oynayan arkadaşları da tebrik ederim herkese hayırlı geceler diliyorm
-
Lütfen troll hesapları ciddiye almayın, evet çok gergin ortam ama kendinizi daha fazla yıpratmanıza gerek yok bu insanlar için.
-
@27ömer27 hocam sen buralarda miydin ya?
bi kontrol ettim cevrimci durumunu. seni beklemiyordum;)) -
@economist34, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
paretowilfredo bu aksam birsey yazmadi. Ayni sekilde amirim de yazmadi. 27ömer27 yazdi o da olumsuz. Sonra asimin nesli miydi nicki olan bir bomba atti. Sonra 27 ömer27 kontrol etti. Herhalde aksamin ozeti bu...
güzel özetlemişsin kardeşim başka izaha gerek yok burdan her şey NET
-
@ese03 ben trolendigimizi düşünmüyor um şayet trollendi isek ben tebrik ederim arkadaşım bu organizasyonu bu kadar denklemi bir araya getirebildilerse helal olsun
-
Geldim ancak @amirim sildi hesabını kardeşim. Bende buradayım loading yazan arkadaştan sonra hemen geldim.
-
@vi̇nni̇e-jones dostum kırmızı kablo mavi kablo oyunu değil bu abartılıcak bişey yok lütfen
-
@27ömer27 evet onu biliyorum ama bir ara yoktun gibi geldi;))
-
@economist34 Aynen kardeşim film izliyordum
-
aslında loadingg..önce yazıldı son demler yazılmalı sonra loading yazılmalıydı...ardından geliyor yazıldığı anda 1 dk içinde liste ekrana gelmeliydi
-
@refik-soydam amin
-
adam film izliyomuş , resmen dalga yazık valla
-
@ese03 ya tamam basit gibi ama Ömer kardeşimiz de bu konuda olumlu şeyler söyledi bu haberin üstüne adımın nesli ve yaklaşık 3 arkadaş daha net bir şekilde bu gece açıklanacak dedi hepsinin de nicki yeni değildi bence olabilir sahurda aciklandigini söylemişti bi arkadaş zaman olarak belki yine gecikicek ben acijlanmayacagina saat 3 de kanaat getirilen inşallah o zamana kadar umudum çok yüksek
-
@27ömer27 ben loading mesajin sonra herseyi biraktiim;))
-
gece gece 10 liradan olduk.. iki günde içeceğim sigarayı 1 saatte içtim.. tebrik ederim bu trol organizasyonu......
-
Kritik eşik 1.30 bence. Yarim saatte ben eklerim 2. 2ye kadar gelmezse gelmez bugün