YDS'nin Önemi
-
@eko0852 hocam eyluldeki yds icin calisacam bide benim elimde reader at work 1-2 var ona ilave sizin bu kitabi alip bismillah demeyi dusunuyom. En son bundan once yokdile girip 45 almistim ama sadece raw 1 deki ilk 50-60 parcayi okumustum, calismamistim yani simdi hergun belli bir vakit ayirip calismak istiyorum hedefim ilk etapta 60 puani gecmek yds den kursa gitmek istiyodum ama simdi buna imkan yok. Bakalim insallah basaririm hocam.
-
@paragliding Hocam size kolay gelsin. Başarılar dilerim. Eğer çalışma disiplininiz ve motivasyonunuz varsa dersanenin çok büyük etkisi olduğunu düşünmüyorum özellikle ders videoları internette yer almaya başladığından beri. O konuda içiniz rahat olsun ben ne kpss ne de yds için dersaneye gitmedim aşağı yukarı istediğim sonuçları aldım, tecrübe ile sabit yani. Fakat disipline giremiyorum diyenler için gerekli olabilir kurslar. Ben de ilk hedef olarak 60 hedeflemiştim ama denemeler daha iyi gelince 70'e çektim hedefi umarım sizin için de aynısı olur. Tekrar kolay gelsin.
-
@eko0852 Çok sagolun hocam bende pek dersane taraftari degilim ama yds de gitmek gerekir diye dusunurdum hep onun disinda kpss filan bende gitmiyorum. Dediginiz gibi dispilinli calisirsam yapabilirim diye dusunuyorum bende insallah calisirken seviyem yukseldikce hedefide yukseltirim sizin gibi ve muaffak olurum.
-
Kısa bir araştırma yaptım. Özellikle üst kurullar, kalkınma ajansları yds istiyor; yds ile yüklü alımları eximbank ve merkez bankası yapıyor. Ama merkez bankasının P1 puan türü ile uzman yardımcısı almasına bir anlam veremedim.
-
@blueberry Aynen hocam ozellikle B grubundan Dhmi kadrolari da istiyor tabi kpss puanida yuksek onlarin
-
@genclerbirlikli nerde olmus o alımlar biz görmedik hiç yds isteyen yerler bile cok yüksek kapattı
-
@sbf13 "75 puan alan kişinin yds sayesinde merkez uzmanı olduğu" kısmına bende katılmıyorum.
-
@blueberry eskiden olsa dogruydu da simdi bence belirleyici degil
-
@blueberry geçen sene hazine alımına bakabilirsiniz.
-
@sbf13 ileti yazilali 9 ay olmuş, çok basit bir mantıkla geçen seneki(ve 2017deki) ilanlara bakmak gerekir benim yazdıklarımı doğrulamak için.