Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@james-buchanan 1kasımda başlayacak
-
Arkadaşlar sürücü belgesine sahip olma ve aktif araç kullanabilme gibi bir şart vardı finansbank ilanında sizce bu ne kadar önemli ? Başvuran arkadaşlarım var mi sizlerin sürücü belgesi yada benim gibi olmayıpta yine de başvuran var mi? :))
-
@tercihiniyap hocam benimde yok ama başvurdum sizde başvurun olacak gibiyse almaya çalışırız sürücü belgesini
-
@ozge17 Hocam siz hangi il için başvurdunuz?
-
@tercihiniyap benim eskişehir hocam
-
finansbankın son ilanından davet gelen var mı bügün maillere göndermeye başlıyacaklardı
-
@ozge17 Ben henüz almadım hocam
-
@ozge17 Ankara için başvuru yapmıştım bende henüz davet almadım.
-
@tercihiniyap @kd16 hocam mailleri kontrol edin bana gelmiş erişim kasımın 4 kadarmış kaçırmayın
-
@ozge17 mail gelmiş mi size ? Bana mesaj geldi ama mail yok
-
@varolistan hocam mail banada şimdi geldi gereksiz kutusuna düşebiliyormuş kontrol edin lütfen
-
Arkadaşlar kariyer.nette yazan ikametgahımıza göre mi sınav daveti yolladılad? yani mülakata kalırsak o il için mi olacak ? İlanda yaklaşık 10 tane il vardı Değiştirebiliyor muyuz acaba?
-
Bana ne mesaj ne de mail geldi. Ankara için başvurup hala gelmeyen var mı benim gibi
-
Bana da gelmedi henüz ama ben finansbankin mülakatına gitmedim 2 hafta önce ondan dolayi da olabilir bilemedim . Gaziantep yazıp davet alan var mı acabaa?
-
@sahnr hocam il tercihini ilana başvururken istediler zaten kendimiz yazdık.
-
@kd16 Ben Arkadaşım da Ankara için başvurmuştu ona mail geldi ama bana gelmedi otomatik olarak neden başvuru yapan herkese gitmiyor acaba neye göre sıralayıp, seçip gönderiyorlar ki
-
bana da hem mail hem mesaj geldi.Hatta çözdüm bile testi.
Ankara için başvurmuştum.
Bu arada 2 sene evvel Erzurum için başka bir pozisyonun mülakatından elenmiştim.
O yüzden çok umudum yok.Gerçi daha önce elenmemiş olsam bile umudum yok.neye göre alıyorlar belli değil.. -
@marjinalfaydali hocam ne mutlu size bende testi çözerken elektirik kesildi test yarıda kaldı hakkımda yandı maalesef
-
@ozge17 Bana da geldi davet bakalım nasıl olacak sınav.
-
@north-remembers hepimizin hakkında hayırlısı olsun hocam