Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@bykeynes umarım inşallah beklemedeyiz bakalım
-
Arkadaşlar bu hafta bi ilan gelebilir halkbank tan ama bt mi olur yoksa genel bi müfettiş iç kontrolor ve servis görevlisi ilanı mi olur onu bilemicem çalışmaları aksatmayın kendinizi güncel tutmanızda fayda var
-
@bcm100 bt ilanı bu yıl geldi yanlis hatirlamiyorsam
-
@jamiryoo evet bende hatırlıyorum yıl içinde gelmişti
-
Arkadaşlar takip edemedim sayfayı hangi banka ilan acacak?
-
@jamiryoo evet btk ilanı 2-3 ay kadar önce geldi sırada bizim ilan vardır eğer gelecekse
-
@churcill beklenti bu hafta gelecegi yönünde umarım türkiye geneli alım olur sadece istanbul için gelirse kötü olur
-
@jamiryoo bunu hiç düşünmemiştim . Genel bir alım olur umarım
-
@Su28A inş hocam istanbul için açılıyor ikametgah şartı olmuyor ama şehir dışından da eleman almıyorlar hemde sınav zor oluyor
-
@jamiryoo servis görevlisi alırsa tahminim ülke geneli için alır ama müfettişlik kontrolorluk gibi unvanlar genel müdürlük alımı olur diye düşünüyorum
-
@churcill aynen hocam bakalım belli olur bu hafta
-
Müfettişlik alımı mi olur diye tahmin ediyorsunuz arkadaslar
-
ilan geldi hayırlı olsun
-
-
ziraat ten de aynı hareket i bekliyoruz
-
Servis Görevlisi sayısı belli değil. İkamet şartı var. En önemlisi sınavda genel yetenek testi yazıyor. Alan yok sanırım sadece gkgy heralde. Bilgisi olan yazabilir mi?
-
@byteks1 evet ikametgah işi nasıl olacak mesela benim aile memleket Antalya oraya alamaz mıyım sınav için .
-
800 kişi uzm yard demiş mülakat için kaç kişi alır sizce ?
-
@Su28A 160-200 arası
-
Alan sınavı müfredatının da maşallahı var gerek var mıydı bu kadar derse. Neyse şükür ki bir ilan gördük şu kısır dönemde ziraat de açar inşallah.