Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@simón-bolívar son bahar çok geç halk bank için tam sırası
-
@simón-bolívar Hocam ne derece doğru bilmiyorum ama el altından personel alındığını duydum bugün. Duyduğum kişi genel müdürlükte çalışıyor. O yüzden inanıp inanmama konusunda şaştım kaldım. İnsanın inanası gelmiyor.
-
Halkbank’ın İngilizcesi esnek değil ama baraj geçilmesi şart
-
Bankacılık hukuku nu nerden çalışmak gerek arkadaşalr
-
@simón-bolívar inşallah hocam
-
@mbguy Hocam bende genel olarak bilgi sahibiyim, o tarz olaylar oluyormuş evet. Yapabileceğimiz herhangi birşey yok malesef.
-
@tolga80 sonbahar olursa ingilizce çalışmak için vakit kalır.
-
Hocam iyi akşamlar bir sorum olacak bu başlık uygun gibi geldi bana. Acaba özel bankaların uzman yardımcısı müfettişlik gibi alımlarinda güvenlik soruşturması uygulanıyor mu ? Bilen birisi bilgilendirirse sevinirim
-
Halkbank KKTC için servis görevlisi ilan vermiş ilgilenen varsa baksın
-
Kaldırmış tekrardan şimdi baktımda düzenleme yapılacak sanırım
-
Hocam daha sonra tayin işlemleri nasıl acaba Kıbrıs'tan Türkiye'ye geçiş açısından.
-
İstanbulda olan arkadaşlar için İŞBANKASI memur alımı ilanı açtı bilgilerinize..
-
@bad1905 yeni bir gelişme mi hocam?
-
@evandro evet hocam bir kaç gün oldu açalı bu yoklukta iyidir yine..
-
İş bankasına başvuru yapacak Bedelli askerlik bekleyen arkadaşlar askerlik durumunu nasıl yaptınız ?
-
@semihylc nisana kadar bitmeli diyor benim kasimda bedelli basvuramiyoruz herhalde
-
@hayhuy insan kaynaklarına msj attım bakalım ne dicekler ,mesela vakıfbankın ilanında bedelli ile ilgili sorun olmaz diyip belirtmişler , fakat bunlarda onunla ilgili bir bilgi yok.
-
Isbankasi hakkinda maas konusunda bilgisi olan var mi? Ikametim istanbulda fakat baska sehirde yasiyorum istanbulda tek basima yasamaya deger mi oyuzden soruyorum.
-
kuveyt türk müfettişi yardımcılığına başvuran var mı
-
@hayhuy dostum konuştum insan kaynakları ile bedelli yapacaklar MUAF yapıp yan açıklama kısmına yapacakları tarihi yapıp sınava girebiliyorlar.