Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@idealistbiri aynen ya bizde dedik 5bin 9bin alım yaparlar.7 bölgede 15 şube bukadar onlarada kimlerin alınacağı bellidir çoktan biz değiliz o kesin
-
@mbguy bir bankacı olarak sana tavsiyem ikametinden farklı yerde çalışmayı düşünme değil çalışma . Ayrıca tayn vs işleri zor çok zor hiç yok
-
Herkese iyi günler. Bir konu hakkında danışmak istiyorum. Yakın zamanda özel bir bankaya başvurdum. Online değerlendirmeden sonra online ingilizce sınav olacağı bilgisi geldi. İngilizce sınavını da EDUCALL firması yapıyor. Toefl ayarında bir sınav ve speaking sınavını telefonda görüşerek yapacaklar. Benim de en sıkıntılı olduğum yer speaking. Bu bölümde ne tarz sorular geleceğini kestiremiyorum. Hazırlık yapmam için hangi konularda yoğunlaşmam gerekir?
Daha önce böyle bir deneyimi olan ya da bilgisi olanlar bilgilendirirse çok memnun olurum. -
@f-hayek Hocam ben de aynı yere başvurdum Educall'dan mail gelecek demişlerdi geldi mi mail?
-
@tonyukuk646 Aynı gün içinde geldi bana
-
@f-hayek Hocam geçebildiniz mi aşamayı?
-
@tonyukuk646 Henüz bilgi vermediler hocam
-
Ziraat bankasına şoförler bankoya alınıyormuş maşallah.biz boşuna çalışıyoruz dört yık okuyoruz
-
@ozge92 kim diyor hocam onu
-
@colinclark55 bir kac yildir bu soylenti var zaten hocam.
Cagri merkezi,guvenlik gorevlisi gibi personellerden karsilaniyormus banko ve servis gorevlisi ihtiyaci, zaten bu kadar buyuk bir kamu bankasinin yillardir alim yapmamasi(tek tuk gelenleri haric tutuyorum) baska turlu aciklanamaz... -
@colinclark55 bn bankadaydım dün hocam bi tanıdığım yanında onların şoförlerinin bazıları gidiyormuş bankoya, sadece biri kabul etmemiş teklifi maaşı düştüğü için ve görev yükselmesinde 3 yıl beklemesi gerektiği için
-
Biz okadar bekliyoruz sınavlara hazırlanıyoruz adamlar teklif beğenmiyor rezillik
-
@marjinalfaydali çagri merkezjni hadi anlarimda şoförleri almalari gercekten haksizlik artik
-
@ozge92 bence asıl rezillik olan onlara o teklifi yapmalari yazik yani gercekten bu ulkedeki bu liyakatsizlik, adaletsizlik, hukuksuzluk insani canindan bezdiriyor. Bukadar issiz genc varken her kim bunlari yapiyorsa Allah belasini versin acik ve net.
-
@colinclark55 evet hocam BNde ona rezillik diyorum zaten.yazık bizim emeklerimize yazık. Hiç Kpss ye Fln çalışmayalım biz ozamn güvenlik sertifikası alalım üç beş sene sonra bankacıyız
-
Arkadaşım x bir kamu bankasında çağrı merkezinde çalışmak için başvuru yapmıştı daha sonra x bankası bu arkadaşımı memur olarak işe başlattı. Birçok bankada bu şekilde durumlar söz konusu örneğin sekreterken uzman yardımcısı olan insan gördüm ben. Şaşırmayın. Bunları düşünseniz de bir şey elde edemezsiniz arkadaşlar devran böyle kurulmuş düzenleri tıkır tıkır şansınız varsa ingilizce seviyenizi artırın SQL,CRM, SAP gibi küçük bilişim dillerinden hiç değilse SQL’i öğrenin kimse kusurs bakmasın bu benim dünya standartlarında gördüğüm ve iş hayatından Sonra Gözümü açtığım nokta keşke kpss yerine bunlaro yapsaymışım dedirtti hayat bana çünkğ bunlardan birisini bilmek size her bankada uzman yardımcılığı özelde de ortalama üstü iş imkanı sağlıyor. Artık bankacılık sektörü özellikle dijital dönüşüm aşamasında burada doğru pozisyon alın bu sektörde meslek sahibi olmak istiyorsanız kimse beni yanlış anlamasın sadece fikirdir.
-
@keynesinabv ben de vakifbankin cagri merkezi sinavina girip mulakatta elendigim icin mufettis yardimcisi sinavina giremiyorum iste nerden baksan tutarsiz elinde kalan bi devrandayiz sebep olanlari Allah'a havale ediyorum.
-
Artık sınav fln yapılmıcak herakde dmi öyle duruyor.duyumu olan var mı
-
@ozge92 gerek kamu gerek banka ilanlari resmen kesildi...zaten az olan alimlar bitti sanki...oyle kotu bir doneme denk geldik ki.
-
Emlak bankasına o kadar başvuru yaptık oradan da bir haber çıkmadı