Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@plausible halkbank genel müdürü alım yapılacağını söyledi eğer personel ihtiyacı varsa ziraat de açabilir sanıyorum normal düzenlerine döndüler ama vakıf ve ziraat teftiş kurullarında arkadaşlarım olmasına rağmen herhangi bir alım planı olmadığını söylediler uzman yardımcılığı olur mu bilemiyorum inşallah halkbank sayıyı yüksek tutar çünkü çok fazla başvuru olacaktır
-
@churcill hocam halkbank tahmini bi zaman verdi mi? Kasım aralık vs
-
@bykeynes genelde sonbahar dönemi açmış halkbank gm de yil sonuna kadar alımları yapacağız demişti ağustos-eylul gibi süreç başlar diye düşünüyorum
-
@churcill sağolun hocam hayırlısı olsun
-
Ziraat ve vakıf için bir duyumu öngörüsü olan var mı ? Halkbank alıma çıkacağını belirtmiş insalalh bu sefer yüzümüz güler
-
@Su28A vakıf dan ümitli değilim ama ziraat Bankası hep haziranda sınav açmış umarım ay bitmeden açar halk bank da umarım çağrı merkezi ilanı değildir uzman ve servis alımı olursa iyi olur
-
@jamiryoo servis olursa gireriz 🧐
-
@jamiryoo açılsın da inşallah teşekkürler yorumunuz için
-
@Blueberry 2017 de halk bank Türkiye geneli 400 500 uzmanyrd almış elenenlere de servis teklif etmişler inş oyle genel bi ilan olur ziraat bank da gecen yil hariç hep haziran da ilana çıkmış
-
berak albayrak sağlam bir istihdam paketi açıklayacağız dedi kamu bankaları buna öncülük eder mi diye düşünmüyor değilim
-
halkbank ilanı sonbahara dogru mu gelir
-
Arkadaşlar yok mu duyumu olan ziraat katilim uzman yardimciligi sinavina dair bu yil alim olacak mi?
-
@plausible evet bankalara dair duyumu olan yazsa keşke bir umut bekliyoruz
-
@plausible 2018 de açmıştı katılım zannetmiyorum yeni alım olacağını bu sadece tahminim ziraat alım yaparsa yine istanbul için uzman Yrd ilanı gelir bunlar tahminlerim
-
Bu ay sonunda Halkbank ilanı gelebilir. Sayı hakkında bilgim yok ama üzmeyecek bir sayı olur diye tahmin ediyorum.
-
@troya kurum içinden mi duyum aldınız hocam
-
@BlackList evet
-
@troya teşekkür ederim hocam bilgilendirmeniz için.
-
Halkbank ın yaptığı sınavlarda ingilizce kısmı oluyor mu? Muhtemelen oluyordur ama uzmanlıkta isteniyor mu, bilginiz varmı?
-
@bykeynes uzman yrd, iç kontrolör yrd ve müfettiş yrd. ünvanları için ingilizce barajı olur, servis Görevlisi ünvanı için sanırım ingilizce dahil ama baraj uygulanmıyor.