Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
Birçok banka (gerek özel gerekse kamu) özel istihdam büroları (kariyer, yenibiriş) aracılığıyla veya kendi internet siteleri aracılığıyla duyuru yayınlıyor veyahut kendilerinde bulunan özgeçmiş havuzundan davet yolluyor. Bu tür alımlarla ilgili bilgi ve duyumları buradan paylaşalım.
-
@keynesinabv duyum var mı?
-
@tuvalet-terliği yerinde bir başlık olmuş teşekkkürler özel banka alımları dikkaten fazlaca kaçıyor.
-
İş bankası uzman yardımcılığı sınavı açılmış
Son başvuru tarihi 9 ekim
Sınav Tarihi 13 ekim /toefl 85 şartı var -
ziraat neden servis görevlisi almıyor?
-
@tolga80 @keynesinabv @sinek iş bankası memurluk gelir mi?
-
@roadrunner Bu işbankasını ben çözemedim. Çalışanına az maaş verir ama TOEFL 85 ister. Yani acaba TOEFL'dan 85 alsam işbankasına mı giderim Veya genişleteyim bankada çalışır mıyım?
-
@james-buchanan iş kariyere kaydolun hocam. İkametgahınıza yakın yerlerde memurluk pozisyonu açılınca mesaj atıyorlar.
-
@james-buchanan hocam isbank ik yı sık sık takip edin 2ayda bir 3ayda bir ilan geliyor
-
@roadrunner ediyorum ama yok valla.
-
@arocey sınavla alıyor.
-
@paca08 memurluk için toefl yok hocam. ama uzmanlık için falan evet.
-
@james-buchanan tamam sınava davet maili alıyorsunuz. Örneğin Eskişehir ikametgaha Eskişehirde açılan memurluk pozisyonu için sınav davet mesajı geliyor.
-
@paca08 yok hocam maaşı cok iyi ablam iş bankasında uzman yardımcısı cok memnun her açıdan
-
@arocey bu iş bankasının kendi sitesi mi?
-
@roadrunner uzmanlık iyi ama toefl olmasa girerdik. kimde var 85 toefl. Türkiye gerçeklerinden çok uzak.
-
@james-buchanan Evet iş bankasının sitesi. İş kariyere yönlendirir, cv doldurursunuz.
-
@arocey Teşekkürler
-
@james-buchanan Aslında işbankası vs gibi yerlere girdikten sonra kendini geliştirip daha ufak çaplı bankalara girersen maaşın daha da yükseliyor. Ben 2013 de Yapı Kredide çalışıyordum. O zamanlar en az maaşı işbankası verirdi. En fazla maaşı ise odeabank, fibabank gibi bankalar verirdi ama onlarda tecrübeli personele daha yüksek ücret veriyor.
-
Memurlukta yok toefl evet Genel yetenek testinden iyi yaparsanız kesin mülakata kalırsınız belli sayıda memur adayı çağıralım gibi şartları yok test sonucunuz iyise cagrilirsiniz.