Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@FrankSinatra sınavlar aynı gün 8 ağustosta. Nasıl oluyor tam olarak
-
Arkadaşlar hayırlı olsun adınıza sevindim servis asistanı bizim bi altimiz kadro, maasi bi tik daha düşük ama yükselme şansınız var, bi yerden başlamak lazim sonuçta sanırım bizim banka servis görevlisi olarak açmayacak artik, banko için son giren servis görevlisi kadrosu bizler olduk görünüşe göre, yalnız sınavda kolay olacak biz biz hukuk iktisat falanda çözmüştük burada sadece genel yetenek var şansı degerlendirmek lazim kendine güvenen arkadaşlar zaten iç kontroler ve müfettiş ilanını degerlendirsin imkanları çok iyidir
-
@bcm100 ikametgah şartı arasında yaşadığım şehir yok nasıl halledebilirim bunu hocam?
-
@bcm100 hocam servis görevlisi ve asistanı arasındaki tek yatan maass farkı nedir yemek vs hariç ? Yükselme iki unvan içinde nasıl işliyor mesela servis asistanı da yükselmek için kaç yıl çalışmak gerek gibi sonu nereye gidiyor yükselmenin ??? Biraz detaylandirir misiniz .
İkametgah içerisinde memleketim var oraya aldirsam servis asistanı sınavına girebilir miyim -
@bcm100 genel yetenek sınavına nasıl çalışmalıyız hangi kitaptan hocam ?
-
@Su28A 600-700 arası tekte ciftte 1100 lira fark var kardesim. 3-4 yıl sonra görevli sinavina girebiliyorsun. Birde asistan iken operasyonda ya da pazarlamada calisamazsin. Sadece gisede calisman gerekiyor. Gorevli oldugunuzda birseyselde kobide ýa da operasyonda calisabilirsiniz
-
@Su28A reagen arkadaş açıklamış hocam diğer soruları zaten ikametgah içinde belli bir sure şartı yok ilanda baktigimda çalışmak istediğiniz şehre ikameti taşıyabilirsiniz
-
@pabloescobarr, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
@FrankSinatra sınavlar aynı gün 8 ağustosta. Nasıl oluyor tam olarak
Kariyer Grubu dediğimiz uzman yard , iç kontr. Ve Teftiş te iki oturum şeklinde yapılıyordu, tahminen yine aynı formatta olacak ilanı baz aldığımızda .
-
Arkadaşlar açık öğretim mezunuyum. Servis asistanlığı için başvuru yapacağım. Örgün veya açık öğretim diye bir ayrım yok ilanda biliyorum ancak mülakatta bu bir sorun teşkil eder mi?
-
Genel yetenek bölümünde ne tarz sorular çıkıyor?
-
ziraat bankası da ilana çıksa ne güzel olur
-
@jamiryoo Ziraat ile ilgili bir duyum var mı ?
-
@mulki109 duyum yok ama en azından ziraat da istanbul için alıma çıkmalı geçen yıl alım yapmadı
-
@1meltem Herhangi bir sorun olmaz hocam.
-
Arkadaslar ziraat katilim alim yapacak mi var mi bir duyumu olan tesekkurler simdiden.
-
@Blueberry dostum birkaç soru soracağım da mesaj kutun kapalı, bana bir ileti gönderilir misin
-
Arkadaşlar Vakıf müfettişlik veya vakıf katılımla ilgili bir bilginiz var mı bu sene açar mı sınav yoksa seneye mi kalır alım ?
-
Ziraat ve vakıfta ilan açacak mi ???? Duyumu olan var mı?
-
Arkadaşlar hem vakıf hem ziraat teftişte arkadaşlarım var sürekli sorduruyorum ama ikisinde de bir şey yok simdilik varsa personel aliminda bağlantısı olan daha sağlıklı bilgi alabiliriz
-
ziraat normalde yazları çıkardı geçen yıl da çıkmadı ilana en azından istanbul için çıkmasını bekliyorum umarım gelir