2018 SEÇİM MÜDÜRÜ MÜLAKAT AŞAMASI
-
@hoffafd, içinde söyledi: 2018 SEÇİM MÜDÜRÜ MÜLAKAT AŞAMASI
mülakat tarihlerinize baktınız mı benimki kasım ayında çok geç bee
evet kasımın ortaları
-
kasım 20 nedir yaw:)...
-
önce kendi iç yükselmeleri yapacaklar herhalde, en son tarih kaç acaba aralığa sarkma var mı ?
-
ysk tam bilgi güvenliğine uygun hareket ediyor:D
-
Çok şükür 81 puanla bekliyordum, mülakat nasip oldu..Allah yar ve yardımcımız olsun. mülakat 19 Kasım.
-
1051 kişi, 175 kadro için yarışacak şans iyice azaldı, şu sınav zor ve eleyici yapılsaydı böyle olmazdı
-
Arkadaşlar bedelli askerlik yapacağım için bu askerlik başlama ve bitiş tarihine ne yazmam gerekecek çünkü daha belli olmadı ne zaman yapacağım.
-
81 puan ile ben de mülakattayım, mülakat 21 Kasım'da
-
Mülakat günleri sanırım sıralamaya göre değil isimlerimizin baş harflerine göre belirlenmiş.
-
Arkadaşlar whatsap grubu kurar misiniz oradan görüşelim.
-
@antoniogramsci benim s ile başlıyor ama mulakat tarihim 7 kasim
-
@fetih Allah allah neye göre oluşturdular acaba? Benim sıralamam 34, 15 kasımdayım
-
89 puan ile kazanmışım çok şükür, mülakat 30 ekim diyor.
-
@bynkeynes, içinde söyledi: 2018 SEÇİM MÜDÜRÜ MÜLAKAT AŞAMASI
@shadowmoon diğer sayfada paylasmisim hocam pardon https://chat.whatsapp.com/IZ8RJRzF9Om450hQpFV75q
-
@antoniogramsci soyisime göre sıralanmış bence
-
Soyada göre düzenlenmiş. K ve M ile başlayanlar 15'i mesela.
-
@deumaliyecisi Evet sanırım böyle. Benim de K ve 15'inde. H ile başlayan arkadaşım 9'unda.
-
@deumaliyecisi bir gün için kaç kişiyi çağırmışlar ?
-
@hoffafd Hocam önce kurum içi yapılacakmış, ayın 15 ine kadar da belge teslimi olacak, 30 ekimde de kurum dışına mülakat verildiğini görmüştüm
-
@hoffafd 30 Ekim'de başlayıp 23 Kasımda bitiyor takip ettiğim kadarıyla. Haftasonlarını saymazsak gün başına 45 kişi düşüyor demişti bir arkadaş.