İngilizce bilmeyen yüksek puanlılar
-
İngilizce bilmeyen ve kpss'den çoğu puan türünde 85-90 aralığı ve üzeri alanlar ne yapıyorsunuz? Üst kurullar hep ingilizce istiyor. Sanıyorum defter kitaptan öğrenmek de kolay birşey değil... Mesela ben çoğu puanda ilk 1000'deyim ama gelen üst kurul ilanlarında hep ingilizce var.. Yarım yamalak ingilizceyle kazanabileceğimiz bir kurum var mıdır?
-
@james-buchanan btk istemiyor ingilizce
-
@richie-rich sadece btk mı var
-
Btk biraz sıkıntı ya P3 ve p48 i beraber istiyor +2017 girisliler de eklenince ben 88 le basvurmam bile herhalde
-
Bir yere atanıp su ingilizceyi halletmeyi planlıyorum şahsen ama bu kadar kıt alımların olduğu bir donemde fikirlerim fikir olarak kalacak zannımca..gozum ticaret bakanligi uzman yardımcılığında..Bu arada akin dilin online dersinden 70 alan biriyle konustum 5 ayda 30 dan 70 e çıkarmış hocanın yönteminden epey memnun kaldim dedi bu şekilde de kursa gitmeden halledebilirsiniz evde
-
Şu Yds'nin önemi azaldı muhabbeti kötü etkiledi.Sanki artık Yds devri bitti gibi algılandı.O algıya kapılan benim gibiler de Yds'yi önemsemeyip ayağına gelen fırsatları kaçırdı.Şimdi hakimliği bekliyoruz bakalım..
-
kanunla ihdas edilmese dguy alımının da olacağı yoktu, belki 2 alım daha yaparlar 300 er kişilik 2019 ve 2020 yıllarında olmak üzere sayıyı tamamlarlar. merkezi alımlardan en azından dguya girdik girdik giremedik artık yaş da geçer çalışma hevesi de geçer
-
@olursaolur hocam hevesinizi kırmak gibi olmasın ama büyük olasılıkla 80 yds ister. Gerçi 2016 da 70 istemisti diye hatırlıyorum.
Bir de Bakanlıklarin dominantligi durumu var asıl istenen (ekonomi bakanlığı) 80 le alıyordu klasik sınavdı sınavda ingilizce yoktu ,gumruk ticaret bakanligi 70 yds istiyordu sınavda ingilizce vardı ve süre çok sacmaydi. Bu sene gelmesi meçhul gibi inşallah bir an önce aralarindaki mevzuları hallederler.
-
@ceks74 p3'le alıma itiraz etmeliyiz. Zira fırsat eşitsizliği var bariz şekilde.
-
@ceks74 bu sene gelse zaten isime yaramıyor dili halletmeden henüz bakamayacagim bir ilan olur ama önümüzdeki yıl gelir muhtemelen o zamana kadar bu işi çözmek lazim
-
@olursaolur kolay gelsin hocam insallah kısa sürede halledersiniz
-
Gruba maalesef bende dahilim. Açılan her üst kurula uzaktan bakmaktan sıkıldım.
-
Kuruma girişte yds istenmese de yeterlilik sürecini tamamlamak için önünde sonunda yds şartının sağlanması gerekiyor.
-
Geçen yıl Epdk,Btk,Rekabet Kurumu,Spk ve Bddk Yds puanı istemedi. Rtük ise 60 puan istedi ki çoğu 85+ ile kapattı. Üst kurul olup 70+ isteyen kişisel verileri koruma kurulu istedi o da ilan yeni geldi. Çoğu üst kurul yds istemiyor artık.
-
@öğrenci İstemiyor da yaptıkları sınavda karşımıza çıkıyor
-
Bir üst kurul olarak Kgk’da istemedi