Burçların Özellikleri
-
En yakin kiz arkadaslarim ikizler burcu.
Ikisinin de ortak ozelligi cok entellektuel insanlar olmasi. Hatta birisi @buseneatanıyorum dur digeri de cocukluk arkadasim. Ikizler kadinlarinin o kadar kultur seviyeleri yuksek ki hala o ikisi benle neden arkadas bilmiyorum:D
Ikizler kadinlari zekadan hoslanir. Ne tip bakar, ne para vs. Karsisinda zeki biri varsa hemen hayran olur garibimler. Muhabbetleri cok eglencelidir. Ben ikizler kadinin hic olumsuz yanini gormedim ya. O yuzden ne bileyim ikizler kadini hakkindaki kotu yorumlara cok katilmiyorum.
Ama ikizler erkegi hakkinda diyeceklerim var. eski erkek arkadasim ikizlerdi. Ikizler erkeginin de muhabbeti asiri iyidir, eglencelidir, seytan tuyu vardir onlarda. Fakat kafalari gelgitli. O yuzden ikizler erkegiyle genelde geyik yapcaksiniz. Derin detayli bi iliski olmuyor onlarla. Sorumluluk sahibi olamazlar, kacarlar hemen. Muhtemelen kolay evlenmezler. 35inden sonra belki. Ama yine de kotu bi burc degil ikizler. Capkindirlar tabi bunu da bilmek lazim. Cevremi ikizler sarmis sarmalamis resmen. Belki bende stockholm sendromu olabilir. Zamanla ikizleri sevmek zorunda kalmis olablrm gelgitlerini bilirseniz, ciddi bi beklentiniz olmazsa guzel arkadas olurlar. Ama ciddi bi beklentiniz varsa bi dusunun derim. Tabi suna da eminim, ikizler icin “dogru zaman” geldiginde cok iyi bir es de olacaklardir. Yani benim eski erkek arkadasim olcaktir. Yaklasik bi 15 sene sonra filan tabi ama olsun. Eger dogru zamanda onlarin yanindaysaniz da korkmayin. Biz zamanı tutturamamışız. -
Akrep erkeği olmak güzel hoş ama arada bu şüpheci kıskanç ve kuruntulu hallerime "iyice abarttın ama he" demekten de kendimi alamıyorum. İllaki her sey plana sadık ve mükemmel olacak yani. E pes!
-
Burcum yengeç, yükselenim akrep. İkisinin özelliklerinin harmanlanmış halini taşıyorum. Ama çoğu kişiye benim yengeç olduğumu söyleyince insanlar şaşırır, daha çok aslan veya koça benziyorum insanlar tarafından.
-
Tüm kötü yanları güzelce cilalayınca tatlı tatlı anlatınca daha parlak görünüyor demekki :)))
-
@smithayran Güldürdün hocam
-
@alageyik08 Yalnız hocam tip tarif eder gibi aslana benzemek koça benzemek deyince bir an canlandı gözümde :))
-
@albertcamus Evet, yazdığımı okuyunca komik olduğunu ben de fark ettim şimdi.
-
@albertcamus ben de gülüp geçiyorum artık hocam ne yapayım
-
@möözun hamsi mi ? En sevdiğimm
-
Bir kişi sizle konuşurken aslında çok uzaklardaysa,ayaklarını yere bastırmak için bileklerine gülle bağlamak gerekiyorsa, dozer çarpsa dokunmaz da gülün dikeni batınca inciniyorsa, kimseyle kötü olmayım zararım dokunmasın kötü anmasınlar aman derken eninde sonunda kendisine yabancılaşıp sürekli kendini suçluyorsa bakın o balıktır kesin net bilgi.
-
Oyy hamsiler sarmış dört bir yanımı @elbetbirgün @möözun
-
@hegia-sophia Dostum bu tarife birebir daha çok uyan bir terazi gerçeği var. Bizdeki Balık dostlarımızı o buhrandan çıkarıyoruz yavaş yavaş @möözun @elbetbirgün
-
@paretowilfredo Aynen hocam altına imza koyarım parmak bile basarım :)) @Hegia-sophia terazidir hocam o balık olsa duramazdık :))
-
@albertcamus Gerçi şunu da demeden edemeyeceğim, herkesin hayatında kendisini tüketen bir leviathan vardır. Bir teraziyi gerçek bir terazi yapan karşısındaki insanlardır. Bizim çok şey kattığımız teraziler de olmuştur. Balık dostlarımızla paylaştıklarımız gibi, terazi dostlarımıza da güçlü olmayı, dirayetli olmayı, kararlı olmayı katmaya çalışmışızdır naçizane bir çaba olarak. Nihayetinde herkes kendi içinde olan şeyi kendisine katmaya açıktır. Bir insan kötüyse, burç sadece bahanesidir bu işin
-
nolmuş ki balığa? merakla bekliyorum
-
@paretowilfredo @albertcamus Vah vah burcu murcu yok o zaman bu işin yaralı nahif zarif insanlar. Allah cümleten ruh sağlığımızı vicdansız kullarından korusun
-
@paretowilfredo sanırım kaçış yokdeğil mi canımcığım? @möözun
-
@elbetbirgün ne kaçışı Allah aşkına toprağım, bizde o göz var mı?
O zaman hamsilerin gücü adınağğğğ!!!!! @paretowilfredo -
Başak burcuyum ama cimri değilim
-
Var olun güzel insanlar şikayetimiz yok @elbetbirgün @möözun