Bedelli Tecrübeleri 2018
-
Hocam yarın para yatırcam sonra askerlik şubesine gidecem randevu filan gerekiyor mu yoksa direk hallonulur mu
-
@maesteo bende sabah gideceğim randevu vs yok.bu arada çok faydalı başlık olmuş teşekkürler bu başlığı açana
-
@maesteo Ankara'da e-devletten randevu alma alternatifi de var. Her ilde var mı bilmiyorum. Yoksa gidip orada sıra alıyorsunuz.
-
@Maesteo ve @iktisatsever randevu almanız iyi olur diye düşünüyorum. Daha önce forumda bir arkadaş da yazmıştı, şu aralar da yoğun olur, randevu alırsanız işleriniz daha hızlı yürüyecektir. Sabah gidip akşama kadar bekliyormuş insanlar duyduğuma göre.
-
@agor Hocam randevu baktım hiç YÖK hangi güne baksam yok
-
Arkadaşlar kusura bakmayın ama benim kafam karıştı. Bedelli başvurusunda sağlık raporu gerekiyor mu gerekmiyor mu? İnternette gerekli olduğu yazmıyor. Doğrusu ne lütfen yardımcı olur musunuz
-
@soruisareti hocam o konuyla ilgili olarak şunu duymuştum, daha önce yoklama yaptırıp muayeneye girenler için gerekli değil ama hiç yoklama yaptırmamış olanlar için gerekli sanırım.
-
@maesteo işte o konuda bir şey diyemeyeceğim. Randevu sistemi bile dolu ise sanıyorum ki kapıdaki kuyruk felaket olacak.
-
@onuktekin hangi şubeyi sececegiz peki
-
Ankara için randevuda yer bulamayanlar ve çok sıra bekleyeceğini düşünenler orda kaybolacak vakit yerine yakın illere gitme imkanı vardan oralara giderek işlemlerini halledebilir kırıkkale Çankırı falan
-
yoklama vs için randevu e devletten alınamıyor. Yoğunluk sebebiyle devre dışı diyor...
-
Arkadaşlar benim beklediğim mülakatlarım oldu da beni mülakat öncesinde beni alırlarsa , mülakata izin verirler mi?
-
@maesteo verirler hocam 2 gün yasal izin hakkının olduğunu okumuştum Twitterda bedelliaskerlik etiketi altında yapılan paylaşımlarda
-
@agor, içinde söyledi: Bedelli Tecrübeleri 2018
@soruisareti hocam o konuyla ilgili olarak şunu duymuştum, daha önce yoklama yaptırıp muayeneye girenler için gerekli değil ama hiç yoklama yaptırmamış olanlar için gerekli sanırım.
Hocam daha önce yoklama yaptırmak derken ben tecil için 1 yıl önce askerlik şubesindeki doktor yüzeysel bi kontrol yapmıştı. O olur mu yani?
-
@zenginmemur Ankara için sorduğunuzu düşünerek cevap veriyorum: Hangi ilçede oturuyorsanız onu seçiyorsunuz. İlçeler aynı binada ama farklı kattalar. Dikimevi metrodan gidecekseniz yokuşu çıkarken minibüse binerseniz rahat edersiniz.
-
@soruisareti başvuru yaptıktan yani para yatırma,dekontu asal a götürme vs den sonra aile hekimliğinde ya da araştırma hastanesinde yaptırılıyor diye anladım hocam.
-
@onuktekin hocam her şeyi yapıp bittikten sonra neden yapılıyor ki mantığı ne açıklar mısınız cidden kafam karıştı. Yani dekontu alıp şubeye gidip tüm işlemler tamamlancak bitcek sonra niye gidiliyor aile hekimine gidiliyorsa sonra ne oluyor mantıksız değil mi
-
@soruisareti hocam her şey bitmiş olmuyor bu işlemlerden sonra. Para yatırıp,şubeye dekont teslimi sonrası sağlık yoklamasıyla işlemler tamamlanıyor. Şöyle bir mantığı var diyebileceğim bir şey yok. Youtube'da forumlarda gördüklerimden anladığım bu.
-
@onuktekin ilçeyi kendimiz seçmiyoruz sıra verirken nereyi verirlerse orayı bekliyoruz. tabi randevuda seçiliyorsa bilemem şube için konuştum ben
-
@genclerbirlikli randevu için yazdım onu.