Bedelli Tecrübeleri 2018
-
@umutsuz-0 teşekkür ederim hocam bunu paylaşmanız iyi oldu.
-
@onuktekin 3 edevlet ciktisini hangi sekmeden aliyoruz ilk defa duydum
-
@zenginmemur e-devletten bedelli başvurusu için oluşturulan belgeden bahsediyorum.
-
@onuktekin hocam o bir sayfa degil mi
-
Tecrübe edenlerden birkaç anı okuyayım diye başlığa girdim, asal randevu konusu dışında birşey yok umarım bir an önce beni çağırırlar da bitirdikten sonra ne yaşadığımı paylaşırım burada
-
@zenginmemur tek sayfa evet.3 tane almaktan bahsediyoruz hocam.
-
@onuktekin hocam aynı seyden niye 3 tane cıkartiyoruz
-
@zenginmemur 1 tane yeter hocam
-
@birgarip başvuru yaptınız mı hocam?
-
@zenginmemur öyle istiyorlar hocam. Nedeni dosyalamayla ilgilidir. Orada fotokopi sırası beklemek istemem şahsen.
-
Benim en çok merak ettiğim beklediğim mülakatlara denk gelirse izin verirler mi
-
@kuşçubaşıeşref hocam verirler bu konuda sıkıntı etmeyin çünkü telafisi olmayan bir sınav o nedenle kesinlikle izin alırsınız
-
@onuktekin yaptım hocam 1 tane e-devletten alınan belge ve 3 dekont bizden istenen evraklar
Yanlış hatırlamıyorsam sadece kütüğü farklı yerde olanlardan 2 tane e-devletten alınan belgeyi istediler yani 3 tane falan değil -
@onuktekin haklısiniz hocam en iyisi 3 tane cikartmak
-
@birgarip Hocam öyle saçma durumlar var ki anlamak mümkün değil. Şubeden şubeye değişmesi bana hiç normal gelmiyor. 3 tane istemişler başka bir yerde,dün telefonda 4 tane dekont getirin demiş memur... Sırf orada fazladan uğraşmamak için götüreceğim bunları.
-
@onuktekin mantık yok:)
-
@birgarip hocam maalesef bende 1 tane götürdüm ve orda öğrendim 3 adet istediklerini.dışarda fotokopi çektirdim hemen çünkü içerde fotokopi çektirmek ölüm dediler
-
arkadaşlar şu dekont konusuna da açıklık getirelim 3 kopya ıslak imzalı adınız soyadınız tc niz cep no ve ne için yatırıldığı yazılı olarak bankadan alınıp şubeye verilecek
-
Ben bugün başvurumu yaptım, Ankara'da Cebeci'de bulunan merkezi askerlik şubesinde. 3 adet ıslak imzalı dekont 2 adet e-devletteki başvuru formundan istediler, çok fazla söylenti dolaşıyor o yüzden 2 lira harcayıp nüfus cüzdanı fotokopisi, 3 adet e-devlet başvuru formu kopyası, en az 3 adet dekontu yanınızda götürmeyi ihmal etmeyiniz. Bu arada randevu muhtemelen kalmamıştır ama randevu alma şansı olan mutlaka randevu alsın. Randevu ile işlerin yürüme hızı çok iyi. Şubeye girdiğim an önümde 3 kişi vardı ona rağmen 45 dakika sonra tüm işlemlerim bitmiş olarak ayrıldım. Randevu alamayan arkadaşlar içinde de imkanı olan varsa sabah çok erken saatte gidip kuyruğa girsin, şahsi önerim bu.
-
@agor hocama ilaveten asırı kalabalıksa kazan kızılcahamam askerlik subeleri sakinmiş eger son vakte bulamayanlar orada sansını deneyebilir