Forum ve Site İçin Önerileriniz Nelerdir?
-
@onuktekin emoji testi
-
@legolas kesinlikle. Ben de yazmak için konuya yazacaktım ki, yazılmış ve halledilmiş de
-
@marigold çalışıyoruz
-
@maverick yalan
-
@aliveli kaçın geldi
-
@agor tesekkurler eskisi hic iyi değildi.
-
-
Yeni açılan başlıklara anket eklenebilse fena olmaz. Twitter, facebook vs.de yapılan anketlere göre daha gerçekçi sonuçlar çıkar.
Bir de başlığı açan kişiler kimin neye oy verdiğini açık/kapalı yapabilsin mesela guy şehir tercihinde kimin neye oy verdiği gözükürken diğerde misal kokoreç sever misiniz başlığında gözükmese de olur. -
Forumun saatini düzeltme imkânınız var mı ?
-
@ilhan_ neresinde bozukluk var hocam?
-
@agor forum güzel memnunuz.
-
@agor Ben ileti yazarken 1 saat önce yazıldı veya örneğin profilde online olmama rağmen 1 saat önce çevrimiçi oldunuz diyor. Site saatinden de olabilir önemli değil.
-
@james-buchanan Forum güzel evet bunu belirtmiştim. Sorun sadece benim profilimde olabilir.
-
@ilhan_ hocam o saatten değil muhtemelen de bi bakalım.
-
@agor telefonun veya bilgisayarın ayarları ile ilgili olabilir mi.
-
@james-buchanan yok çevrimiçi göstermede farklı bir değişken var, onu bir inceleyelim düzeltelim olmazsa.
-
@maverick Evet sanırım bu bizim bağlantımızdan kaynaklı bir durum.
-
Sitede yeni çıkan bi reklam var ''visit portugal vs vs vs' pcden girince anasayfada video şeklinde açılıp insanın aklını alıyo koltuktan düşüyodum 2 oldu bugün çözüm bulabilir misin adminler? Teşekkürler şimdiden..
-
@idyah Sitede değil forumda bu arada yanlış oldu..
-
@idyah hocam o reklamı kendimiz seçmiyoruz, çalıştığımız firma kullanıcı aramalarına göre reklamlar gösteriyor. O konuda ne yazık ki yapabileceğimiz bir şey yok.