Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
bende onu anlamadım gy gk %60 demişti heralde
alan % 50
ingilizce % 25 miydi neydi? Çok saçma değilmi -
Eğer yazılan katsayı doğruysa zaten ingilizce yapmayıp alandan ve gy den iyi olan müfettiş yardımcılığı mülakatına kalır.Birde muhasebe soruları bence kpss ayarındaydı alanda en zorlandığım bölüm oldu.
-
Var mı bilgi alan o katsayı konusunda. Gk-gy nin katsayısı alanın katsayısından fazla olamaz zaten servis şoförü alır gibi
-
Sınava giren sayısı belli mi acaba arkadaşlar fazla kişi yok gibiydi
-
Hatirladığınız soru varmi?
-
Edebiyat fakültesinde 6 7 anti vardı sanırım her anfi full olup 90 kişi olsa tek fakültede 500 600 kişi vardı takriben..kac fakültede yaptılar acaba bilen var mi??
-
@grykrcn hocam ben edebiyat fakültesine giderken,fen fakültesinin de önünden geçtim hiç kimse yoktu orada.Şuan için tek fakülte de yapılmış gibi duruyor sınav.
-
@sofuoglu İktisat fakültesinde 7-8 sınıf vardı fakat gelmeyen kişi de çoktu.
-
Arkadaşlar iktisatta talep esnekliği sorusunu naptiniz p Nuh üstü -2/3 olan soruydu cevap -2/3 yaptım siz naptiniz?
-
@johnleo bende öyle yaptım.Daha önce buna benzer soru çözmüştüm öyle geldi aklıma.
-
Arkadaşlar sizce sınavda ingilizcesi iyi olmayan fakat alan ve genel yetenek kısmı iyi olanları uzman yardımcılığına çağırırlar mı?
-
@abdullahyzici çağırabilirler alan çok iyiyse ,iyi okuldan mezunsan şansın var.benim ingilizce 24 netti çağırdılar önceki senelerde ama alanda 28 altına düşmemiştim.
-
@madman eyvallah umarım dediğin gibi olur
-
Eğer sınav kitapçığındaki katsayılar yanlışsa tam anlamıyla beceriksizlik söz konusu . Sınavda tüm bölümleri bitirip kalan 10-15 dk yi sırf katsayısı yüksek diye gy-gk 'ya ayırdım. Sınav yönetimi o kadar kötüydü ki sınav başlamasına 5 dk kala millet soruyor kaç soru kaç dk ara verilecek mi diye ne açıklama var ne başka bir şey. Sınav başlamak üzereyken gelip biri yazdı tahtaya. Tabi ara olmadığını fark edince millet şok yaşadı. Ne diyeyim umarım hakedenler kazanır. Bu arada bir arakadaş ceza sorusunu yazmış. O sanırım Bularistan'a giden tren olacaktı. Diğer çeldirici açık deniz sorusunda Türk savaş aracı olduğundan Türkiye'de işlenmiş sayılıyordu sanırım.
-
Monopson sorusunu ne yaptınız..
-
İlanın kendisi gibi sınavı da bir garip olmuş. Kimisi kolay demiş, kimisi zor. Sorular bölümlere göre dengeli dağılmamış falan. Ne diyelim umarım kazanan arkadaşlarımız mesleklerini icra ederlerken ne iyi bir meslek ne de kötü bir meslek noktasında olmazlar. Beklentilerinin çok üstünde bir meslek sahibi olurlar.
-
@iyikötüçirkin Tam rekabette şatışı gerçekleştireceği için piyasa fiyatına tabi olur ve fiyat yatay eksene paralel olur diye düşündüm ben.
-
@sofuoglu hadi ya eminmisiniz hocam?? Ben hemen hepsinin öyle olduğunu farketmiştim fakat düşündüğümüzden de az kişi girmiş demekki..ayrica halkbank in istanbul sonuçlarını açıklaması da bunda bir etken olmuş olabilir
-
@JBSay hocam soru ağırlıkları aynı olacak sanırım sınavda görevliler öyle söylemişti..gerci kendileri bile bilmiyor gibiydi ne olduğunu ama bakalım
-
@abdullahyzici aynen hocam bende öyle düşündüm. Tam rekabetteki gibi yatay eksene paralel yaptım