Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@sofuoglu sinavin kolay gorunup zor olmasini yaptigim ve senin soylemen sorucu farkettigim yanlisi belirterek anlatayim.
Sangay 5lisini sordu soru ama ben 6.uye ozbekistan olanli bir sikka gitti aklim ve onu isaretledim. Sorular genelde hep boyleydi. Cogu bilindik ama celdiri sorular. -
@johnleo kanuna aykırılık ve işlemin hadisye uygun olmaması 7 gün diğerlerinde süre yok
-
@tsc1 cevap arda turan olmayacakti diye susunuyorum Gsmh ya dahil olmayani sormuyor muydu
-
@bjk34 kesinlikle kardeşim kolay gibi görünen fakat dikkat isteyen birçok soru vardı.
-
İngilizcede depend on vardı evet tough vardı passive li soru vardı beign+v3 olandı cevap. Striky eş anlamlısı humid vardı
-
@bjk34 ben gsyih ya dahil olmayanı diye hatrrlyorum ondan dolayı arda turan dedim
-
-
Benim sınavda en çok takıldığım şu mantık sorularıydı.Yapabilen izah edebilir mi?
Artvin,Rize,Nevşehir,Erzurum,? diye bir döngü vardı bir şehri istiyordu
Türkçede ismin baş harfiyle alakalı bir şey vardıMatematikte pek zorlanmadım açıkçası ama bu mantık sorularını sınav esnasında algılayamadım nedense
-
Beyaz ciro vardı
-
Çekin ödenme süresi 1 ay ltd şte tüzel kişi ortak olabilir olamaz dyordu
-
@sofuoglu kardeşim burda bir sonraki il bir önceki ilin son harfi ile başlamalı muğla olcaktı sanırım cevap
-
@sofuoglu mugla olacakti birde manisa mi ne vardi siklarda ama hepsinin harf sayilari farkli fakat manisa ile soruda olan bir ilin harf sayilari ayni oldugu icin cevap mugla diye yaptim
-
@bjk34 mardindi diğer il ama mardin olursa döngüde sonrski il artvin yani a ile bitecek m ile başlayacak il muğla
-
ben çok uç düşünmüşüm o zaman, bölge bazı sorabileceğini düşündüm o esnada şıklarda da bölge uyumu göremediğim için farklı bir konsept düşünemedim sağlık olsun ne diyelim
-
Bu sinavdan baska sinav olmadi dimi arkadaslar. Iktisat fakultesinde girdim sinava. Sinavdan once onumde oturan uzmanlik sinavina mi geldiniz dedi bende hayir mufettislik dedim. Cocukta hocaya sordu hayir burasi mufettislik sinavi sizinki karsi binada olabilir gibi birsey dedi cocuk hizlica cikti. Uzmanli vs icin sinav yapilmadi ayri olarak degilmk
-
Icra da tahsil harcı vardı sanırım ben onu işaretledim
-
Evet sorular tartışıldıkça çeldiriciler ortaya çıkıyor. Dikkatsizlikten çok canımız yanacak. Ben de hatırladığım cevapları yazayım : İl Muğla - Çekte ibraza aynı ülke olduğundan 10 gün dedim aynı kıta 1 ay farklı kıta 3 ay diye hatırladım ama emin olamıyorum.- İşe başlama bildirisi 10 gün - gsyih değildir sorusu Arda'nın İspanya kazancı dedim- Şangay beşlisi Rusya-Çin-Kırgızistan-Kazakistan-Tacikistan şıkkıydı- İng de depend on -has v3 ve to vardı.- başka bir soruda for vardı.
-
Yetkili birinden öğrendim çok sayıda alım olacakmış bu sınavda.bakalım şans kime gülecek hayırlısı
-
İngilizce barajı yoktu ama ingilizceyi yapanlar öne çıkacak bu sınavda. Alanı ortalama olup da İngilizceyi de yapanların şansı daha yüksek
-
@ucanizmirli hocam söylediklerinize katılmakla beraber sınavdaki bölümlerin katsayısı hususunda bir belirsizlik mevcut,ilk etapta sınavda verilen yüzdeleri katsayı olarak düşünmüştüm;fakat buradaki bazı arkadaşların alan dağılımını belirttiği yönündeki görüşleri de bana makul geldi.Bu noktada her bir bölümün katsayıları eşit olursa şayet dediğiniz gibi İngilizce bölümü farkını ortaya koyacaktır.