Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@johnleo aga toplamda 30 tane bile şubesi olmayan bankaya kaç kişilik alım yapılabilir ki
-
En az 30 kişi falan olsa bari yoksa işimiz gerçekten zor ve bazı arkadaşlara uzmanlık kontrolörlük falan teklif olurmu Acaba?birazda o ihtimal üzerine kütahya dan çıkıp geldik valla bakalim
-
şube sayısını baz almamak lazım çünkü ciddi anlamda artacağını düşünüyorum bir ara kariyer de bayağı gişe personeli ilanı vardı ve başlığında şu şehirde açılacak şubede çalışacak personel yazıyordu. Yani tahminim şube sayısı kısa sürede artacak. Ama tabi 30 olacağını sanmıyorum (keşke olsa) malum ziraat gibi halkbank gibi yerler tek seferde 30-35 alırken burası muhtemelen 15 falan alır herhalde. Tabi bunlar tahminler durumlar ne getirir bilinmez.
-
Arkadaşlar merhaba, %60, %50, %25 olayıyla ilgili olarak ya katsayı, ya da yanlış yazıldığı hususunda genel bir algı oluşmuş. Ben farklı olarak düşünüyorum. Öncelikle Vakıf Katılım gibi bir kamu bankasının yaptığı sınavda tüm sorular ve sınav içeriği doğru iken sadece kapaktaki oranlamanın yanlış olması pek de muhtemel değil. İkinci olarak da şunu söyleyeyim katsayı konusunda ki totalde 135 puan yapar ve ayrıca 4 yanlış 1 doğruyu götürmesi nedeniyle de standart sapma uygulanacağından böyle bir ihtimalin olacağını düşünmüyorum. Bana mantıklı ve makul gelen 60 GK-GY sorusunun %60ı baraj olabileceğidir. Yine Alan sorularının %50si ve 60 ingilizce sorusunun %25i yani 15 tanesi baraj niteliğinde olabilir. Ama bu net mi olur doğru sayısı mı bilemiyorum.
-
@mufettis2017 aynen bende size katılıyorum ve şunu eklemek istiyorum.
kitapçıktaki o dağılımı okuyup ona göre öncelik sırasını yapan adaylara tutupta yanlış yazılmış yeaa demek çok saçma bi olay olur. ha her şey beklenir ama sonuçta orda ne yazılıyosa odur. çünkü halkbankın yaptıgı gibi detaylı sınava dair herhangi bir içerik açıklaması soru dağılımı gibi ön bilgilendirme olsaydı anlardım. o yüzden orada ne yazıyorsa o geçerlidir. saçma bir dağılım evet haklısınız ama sonuçta herkes orayı okuyarak o soruları yaptı ona göre ağırlık verdi. -
@mufettis2017 hocam görüşleriniz ve çıkarımlarınız doğrudur;fakat şöyle bir durum var,müfettiş yardımcılıgı sınavı yapıyorsunuz ve GY-ALAN-İNG bölümleri içerisinde en yüksek baraj yüzdesini GY kısmına veriyorsunuz açıkçası biz buna ihtimal veremedik ve farklı ihtimal ve olasılıklar üzerine düşündük.Artık sınav sonuclarını gördüğümüzde kesin olarak ne olduğunu öğrenmiş olacağız.
-
Daha önce de dedim arkadaşlar servis şöförlüğü alımı değil müfettişlik alımı bu o yüzden %60 gk gy diye bişey olamaz
-
@ucanizmirli peki hocam siz öyle diyorsanız öyle olsun. Sonuç itibariyle Vakıfbank sınavı değil tamamiyle farklı bir banka ve kendi bu şekilde bir ingilizce kotası koyması da normal. %25te olabilecek bie baraj niteliğindedir bence. İyi günler
-
@sofuoglu hocam herkes için hayırlısı olur inşallah. Sınava giren kişi sayısı az olduğu tahmin ediliyor. Bu sebeple herkesin şansı diğer kurumlara göre daha yüksek ve bir de diğer arkadaşların dediği gibi (müfettişlik haricinde de farklı ünvanlara alım) olursa daha da mükemmel olur.
-
@mufettis2017 inşallah hocam herkesin temennisi o yönde inşallah sadece müfettişlik ile kalmaz ve ihtiyaca göre diğer pozisyonlar için de davet alırız herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah ne diyelim.
-
Ben aksini dusunuyorum hic bir banka mufettislik ingilizcesi icin %25 baraj koymaz ya baraj koyar %50 yada hic koymaz . Gk gy nin %25 etkili oldugunu dusunuyorum .
-
Hocam o yüzdelik dilim üstünde niye bu kdr tartışılıyor anlamadım, büyük ihtimal adamlar yaa %25-%25-%50 yazmak isterken %60 yazdılar(o altmıştı büyük ihtimal soru sayısını yüzde diye yazdılar) gy"e bu kdr yüzde verecek adam o kdr kazık alan sınavımı yapar keza ingilizces hiçte kolay değildi. Genel netleri birbirine yakın olursa 120 net kazandırır heralde bide diğer bölümlerede alım olursa sınava girenlerin yarısı mülakat için çağrılabilir.
-
@iyimser16 hocama katılıyorum bence de daha bu konu üstüne konuşulmasına gerek yok,burada sonlandıralım;bir sonraki istişaremiz mülakatlar hususunda olması temennisiyle herkese hayırlı akşamlar diliyorum.
-
@sofuoglu hocam inş mülakatlar üstüne olur:) lakin bu gereksiz konu yüzünden hiç soruları vs tartışamadık, normalde sınavdan sonra forum kaynardı, sanırsam sınava giren kişi 1000 anca var bu kdr sessiz olduğuna bakarsak buranın.
-
@ucanizmirli aynen hocam yine bir bukle konuşuldu sınav sorularıyla alakalı da fazla derinlemesine giremedik diğer sınav forumlarını göz önüne alırsak (örnek:halkbank sınavı) sınav sonrasında sorular üzerine çok konusulmustu ve yaklaşık soruların %70 ine tekabül eden kısmını forumdaki arkadaşlar paylaşmıştı ve burası o yönden çok sessiz Sınav katılımı hususunda takribi o civara denk geliyor bence de hocam o rakamın üstüne max +300,-200 arası oynar.
-
Hocam bi arkadaş 1 haftaya açıklanır demiş aslı çıkar mı bilmiyorum ama bunların ben genel hatlarıyla bi sonuç açıklayacağınıda sanmıyorum muhtemel kazananlara alo derler kaybedenler sürekli bi ümitle bekler o sebebten haber alan biriside paylaşırsa çok iyi olur en azından bu beklemek çilesi biter:( bide şu İK ile görüşüp müfettişlik dışında başka alanada alım olur mu olmaz mı sorusunu netleştirsek çok güzel olur.
http://www.memurlar.net/haber/567573/
Arkadaşlar linklerede bi göz atarsanız bu adamların 30 şubeyle kalmaya niyetli olmadıkları büyümeyi hedefleri çok aşikar ayrıca hazinedende bi destek alma durumu varmış oda olursa herşey daha da değişirmiş, sürekli eleman ihtiyaçlarını vurgulamışlar, bilmiyorum inş Allah hepimizin gönlüne göre verir.
-
@iyimser16 hocam şuan için alınmasa bile ileride diğer pozisyonlara ihtiyaç duyulduğu zaman illaki sınavda belli bir başarı yüzdesini yakalamış kişilere pozisyonlar için davet edileceği kanaatindeyim kariyer üzerinden başvurulmasının nedenlerinden biri de bu kanaatimce başvuranların bilgileri bi havuzda toplandı ve sınav sonuclarına bağlı olarak ilerleyen süreçlerde ihtiyaç dahilinde kesinlikle bir reaksiyon doğabilir umutlu olmak gerekir bu konuda.İnsan kaynakları hususunda bilgi vereceklerini sanmıyorum ama denenmesinde de bi sakınca yoktur hocam
-
@iyimser16 asla kendimi övmek veya kimseyi küçük düşürmek için söylemem ama ingilizce hiç de o kadar zor değildi arkadaşlar vaktim yetmedi hepsine bakamadım ama biraz ingilizce bilgisi olan yapardı o ingilizceyi. Dua edin ekonomik terimler çok fazla yoktu. Zor ingilizce görmek isteyen Vakıfbank ın ingilizce sınavına baksın bulabilirsiniz internette
-
@sofuoglu hocam o zaman şöyle bir soru ile başlayalım cezada şöyle bir soru vardı aşağıdakilerden hangisinde işlenen suçlar Türkiye'de işlenmiş sayılmaz? Burda iki çeldirici vardı biri Türkiye'den kalkan trenin bulgaristandayken ile başlayan cevap diğeri ise Türkiyeden kalkan yolcu uçağı diğer şıklar doğruydu zaten diye hatırlıorum bunu ne yaptınız acaba?
-
@ucanizmirli kardeşim vakıfbank"ın ingilizce sınavını bende biliyorum, keza ingilizceyi sorunsuz yaptım. Ama belki ingilizceye zordu demektense yorucuydu demem daha doğru ben tüm sorulara baktım büyük bi zmn sıkıntısı yaşamadım, sınavın formatında yds"den veya diğer banka sınavlarından ince bi fark oda, cümle tamamlama ve türkçe ingilizce, ingilizce türkçe gbi daha az yoran hemen işaretleyeceğin sorular yerine, kelimelerde 2 boşluk bırakmışlar, paragraf tamamlama ve roma rakam gbi dikkatli okunması gereken ve yorucu sorular olmasaydı, bnce bu sınavda 40 ingilizce neti çok iyi sonuç.