Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@kalemiye Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard. içinde söyledi:
@totti anladim yukarda yazdiginiz netler toplami 105-120 net yapiyor . 130 icin 10 net daha ingilizce yapariz anlaşırız:)
ben zaten kendimi pek mülakata kalacak şekilde görmüyorum inşallah kalırız mülakatta görüşürüz hocam
-
@voshue 240 soru 4 saatlik sınav bence 170 net yaparsan mülakata 1. sıradan kalırsın sınav kolay değildi hepside dozundaydı son zamanlarda girdiğim en başarılı banka sınavı diyebilirim
-
@iyimser16 tabi hocam yani ne kadar az net ile kapatırsa o kadar iyi olur inşallah. Sınavdan çıkınca şöyle bir suratta tebessüm bıraktı sorular.240 soru,alan 120 soru rahat olarak yapılacak sorularda vardı insan onları düşünce sınavın kolay olduğu düşüncesine kapiliyor.Sizinde söylediğiniz gibi zorlayan sorularda yada direk transit geçtiğim sorularda oldu onlar insanın hiç aklına gelmiyor İstatistik yada banka ile ilgili olan soruları düşününce (faiz hesaplama dışındaki) soruları düşününce 90 netin fazla olduğununa hem fikir olduk.ingilizce %25 olduğu düşüncesi ile sadece 40-45 soru işaretledim kalan 15-20 dk ise alan ve gk-gy ayırdım. İngilizcem zaten iyi değildi yani 1,5 2 aylık ingizce çalışmasıyla işarrtledim soruları. Mülakat için çokta ümidim yok açıkçası alan aşa yukarı iyi gibi geçti zaten 2 yıldır KPSS hazırlık yapıyordum. (P35 84 aldim) ama Halkbank gibi yine İngilizceden kalmayiz inşallah.
-
@iyikötüçirkin valla haklısın hocam 120 tane rahat yapılacak soru vardı ama mülakata en fazla ilk 150"nin çağrılacağını düşününce o 120 soru kurtarmıyor en az bi 30-40"da kasacaklardan yapmak gerekiyor:)) kesinlikle katılıyorum 120 soru hazırlanan insanın rahat yapacağı şekildeydi, bilmiyorum ben sınav için çok zorlandım çelişkide kaldım özellikle alanda, süre açlık yorgunluk çok kötü etkiledi normalde hiç umudum olmazdı böyle bi sınavdan sonra(halada pek yokta) herkes bnm gbi hazırlıksız yakalandı diorum tek ümidim o Bide biraz ingilizce yaptım
-
@iyimser16 aynen kardeşim herkes hazırlıksız yakalandı.Zaten en geç 3 hafta içinde açiklanacakmiş. İnşallah o mülakata kalıp İstanbul'da görüşürüz.:)
-
@iyikötüçirkin inş dediğin gbi olurda kardeşim bnm işim zor gbi inş olurda:)))
-
Sınav çok sürpriz bana göre. Su kadar net falan demek için kaç kişi girdi kaç kişi alacaklar baraj olacak mı bunları bilmek gerek. Ben pek umutlu değildim sınavdan. İngilizce için geldim belki başka pozisyona çağırırlar diye.Alanim iyi değil çünkü. Benim gibi alanı kötü olan ya da ingilizcesi kötü olan çok kişi vardır. Sınava da az kişi çağırdıklarını düşünürsek ne olacağı tamamen belirsiz.
-
Baraj olmaması diğer pozisyonlar için de alımın bu sınavla olacağına işaret olabilir bence
-
Sınava ingilizce kısmını es geçerek giren çok kişi var. Alanı iyi yapıp uzmanlık kovalayan benim gibi kişileri hesaba katarsak bence dengeli bir puan yapan müfettiş mülakatına olmasada uzmanlığa çağrılır.
-
@eomer valla ben dengeli bi sınav yaptığımı düşünüyorum inş dediğin gbi olur kardeşim yaaa:))) yalnız adamlar bu sınavlar uzman,kont, analist fln alırsa bizler gbi sınav kovalayan bayağ bi işsizi temizlerler. 2015"de müfettiş yardımcılığı sınavıyla halkbank uzman almıştı, keza vakıf hep öyle alıyor çokta mucize bi durumdan bahsetmiyoruz aslında:) ama şu kafamı karıştırıyor uzman kontrolor vs alacak olsalarda bayanda çağrırlardı o biraz kafamı karıştırıyor işte:(
-
@ucanizmirli inşallah öyle olur kardeşim şu belirsizliklerle mücadele ettiğimiz bir zaman içerisinde,müfettişlikte sözlüye kalamayanlar için çok güzel bir alternatif olur uzmanlık ve diğer pozisyonlar.
-
@iyimser16 hocam bankalar bayan personele çok sıcak bakmıyorlar açıkçası.. özellikle teftiş iç kontrolör ve uzmanlık gibi pozisyonlarda bayan kolay kolay bulamazsın.
-
sınav ne zaman açıklanacak duyum alan var mı
-
@iddaaw3435 bir ihtimal yarın muhtemelen haftaya olur diye tahmin ediyorum.
-
Gerçekten sizce bu kadar erken mi açıklanır?? Herhangi bir duyumunuz mu var??
-
Sadece tahmin benimkisi. Daha önce girdiğim başka bir katılım bankasında 2 hafta içinde açıklanmıştı. Bankanın sınavı kısa sürede yapması alımı sürecini fazla uzatmayacağını gösteriyor gibi.
-
@JBSay ins dediginiz gibi olur en azından beklemekten kurtuluruz..sitedemi açıklarlar yoksa mail yoluyla mi dönerler acaba?
-
@grykrcn kazananları mülakata daveti için ararlar elenenlere kariyer.netten olumsuz mesajı gelir. Diğer bankada bu şekilde olmuştu.
-
@JBSay anladım teşekkür ederim saolun
-
@grykrcn sınav başlamadan görevli mail yoluyla bilgilendirileceksiniz dedi.