Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
Uzmanlik olur müfettişlik olur iç kontrolörlük olur hepsi olur
-
Gerçekten müfettişlik dışında uzmanlık veya baska bi pozisyona çağrılma şansımız var mı sizce ?
-
iç kontrolörlük yüksek ihtimal var 3 olur 5 olur ama muhtemel, uzmanlık için %50 -50 beklentim var çünkü kalkınma bankasından tecrübelileri uzman kadrosunda başlatmış artık kendi personelini de yetiştirmek isteyecektir.
-
Hakkımızda hayırlısı o zaman bi umut
-
Hayırlı haber alan olursa buraya yazmayı unutmasın:)
-
Bu hafta pek açıklanacağını düşünmüyorm ama inşallah açıklanır. İK yı falan arayan olursa burdan bilgi verirse çok güzel olur.
-
e mail gönderemiyorum bu adrese posta gönderilmesi kısıtlanmıştır diyor mail gönderip cevap alabilen var mı
-
Bunlarında ne tembel İK"ları varmış sınav öncesi tele bakmazlar, sınav sonrası mail attırmazlar ALLAH"ım sen bizi daha ne İK"larla imtihan edeceksin acaba,
-
Bi arkadas yazmis baska bir forumda "Önce Mental HR'yi aradım, onlar herhangi bir tarih veremiyoruz, sonuçlar belli olduğunda mail yoluyla bildirim yapılacaktır dediler. Ardından Vakıf Katılım Genel Müdürlüğü aradım, onlar ise sınav tarihinden itibaren 3 hafta içinde açıklanacağını, daha detaylı bilgi için İnsan Kaynaklarına mail yoluyla ulaşılabileceğini söylediler."
-
yeni bir gelişme var mı arkadaşlar
-
Bu hafta da açıklanmaz.3 haftayı doldururlar bence.
-
memurlar.net'teki forumda insan kaynaklarıyla görüştüğünü söyleyen bir arkadaş vardı. 3 hafta sürecek açıklanması demişler. sonuçları da mail yoluyla ileteceklermiş.
-
Belki bu süreçte kazananların güvenlik soruşturması bekleniyor olabilir. İlanda yanlış hatırlamıyorsam yazılı sınavı kazanan adaylar için güvenlik soruşturması olacak diyordu. Banka onu da aradan çıkarmak istemiş olabilir.
-
2 haftada sınav açıklandığı nerde görülmüş hemde yeni faaliyet geçmiş bankada?
-
Bir arkadaşımı olumlu olduğu yönünde aramislar akşam üstü, bence sırayla ariyorlar, sonuçlar belli
-
@çikolata arkadaşın kaç net bekliyodu acaba? mail yoluyla da bilgilendirme yapılmış mı?
-
Bir bilgim yok o konularda hocam
-
@çikolata bugün mü aramışlar mülakat daveti için ?
-
Hocam geri dönüşler mail yoluyka yapılmayacakmıydı? Başarısız olanlarada dönüş olacaktı diye hatırlıyorum. Hani şu üzülerek söylüyoruzlu geri dönüşler var yaa
-
Arkadaş sınava girenlerin hepsinin sonucunu açıkla.Kim ne kadar net yapmış ona bakar hiç değilse.Eğer arama işi doğruysa yarın akşama kadar beklenir.Arayan olmazsa sonuç olumsuzdur demektir.