Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@çikolata bence arkadaşın sana şaka yapmış. Dün ik ile görüşenler 3 hafta içinde açıklanacak diyorlardı. Bugün açıklandı diyorsun
-
Arkadaşlar söylediğim şey bir duyumdan ibaret değil. Tamamen gerçek.
-
Arkadaşlar böyle bir şey olacağını düşünmüyorum,illa ki olumlu veya olumsuz mail yoluyla dönüş yapılacaktır ki sınav gözetmenleri,insan kaynakları personelleri,sınavı organize eden(mental hr dı galiba) danışmanlık şirketi olsun birçoğu olumlu veya olumsuz mail yoluyla bilgilendirileceğimizi söyledi.Bu noktada,kazananların tek tek aranıp,kazanamayanların bilgilendirilmemesi sınav etiğine ve sınavı organize edenlerin söylemlerine çok ters olur.Açıkçası ben inanmıyorum böyle bir şey olduğuna,gerekirse yarın insan kaynakları aranıp kesin bilgi de alınabilir.
-
sazan.avi olabilir bi ik yı aramak lazım
-
@çikolata hocam nasıl olmuş ne demişler arkadaşınızdan tam olarak bilgi alıp paylaşabilir misiniz rica etsem
-
Hocam banada sazan avı gbi geliyor ama iyi de oldu forum biraz hareketlendi böyle durağanda hiç zmn geçmiyor, soruları süreci vs hiç bişeyi konuşmadık
-
Ev ziyareti olacakmış
-
Arkadaslar yarın ik'yı arayip öğrenebilirsiniz. Ben bu bilgiyi paylaşıp paylaşmamakta tereddüt ettim ama bilmeye hakkınız var deyip yazdım. İnanıp inanmamak size kalmış. Herkese başarılar
-
@çikolata merak ediyorum da arkadaşınız bankanın şubesi olan şehirlerden birinde mi ikamet ediyor? Genel müdürlükten veya şubeden bir yetkili mi gelecekmiş bilgi vermisler mi?
-
@çikolata acaba arkadasınızın ingilizcesi nasıldı bilginiz varmı?
-
Yarın ik yı arayacak olan var mı yoksa ben mi arayayım 50 kere arayıp sormayalım biri arasın ona göre yazsın buraya
-
@çikolata doğru söylüyor olabilirsiniz ama sizde buradaki arkadaşları anlayın. Bu kadar adam girdi önceki sayfalarda 240 ta 170 net civarı beklediğini söyleyen oldu ama ne bu forumda ne memurlar nette bir kişi de arandım diye yazmadı. Yani illa ki yazılıyı geçen birileri olur bu kadar adam içinden değil mi.. Bir de verdiğiniz bilgiler tek kelimelik ve kerpetenle alınıyor gibi. Arkadaşınızı arayıp detaylı bilgi alıp yazsanız hem siz hem biz rahatlarız. İyi geceler umarım yarın hepimiz için hayırlı olur.
-
@JBSay aga bnm de iyi geçmişti sınav ararlar diye bekliyodum bakalım yarın sabah arıcam ik yı doğru mu yanlış mı anlaşılır
-
Bir de mülakat olmadan direk ev ziyareti mi oluyor?
-
@atanamayan abi ev ziyareti nedir ya?
Te kalkım evimi ziyaret için Burdur'a mı gelecekler?
herkes Mail yoluyla dönecek derken @cikolata bu şekilde arandım deyince bende bir tezatlık oldu.
Arayan arkadaşım varsa bilgi verebilir mi? -
Aranan kişi ve ya arkadaşı aranan kişi detayli bir açıklama yazar.arkadaşlar nedense eski telefonlarda ki gibi karakter sınırlaması varmıs gibi yazıyor...
Bende genel müdürlüğü 1 hafta önce ve 2 gün önce aradım iki görüşmede de 3 hafta içinde açıklanır denildi. -
@ucanizmirli hocam arayabildiniz mi insan kaynaklarını ?
-
Aradım şimdi arkadaşlar daha açıklanmadı 3 hafta içerisinde açıklanacak olumlu veya olumsuz geri dönüş yapılacak dendi @çikolata isimli şahsın dediklerine itibar etmeyin milleti kazanamamış gibi gösterip pes etsinler diye yapıyo
-
Hemen hemen her sınavın sonuç bekleme döneminde şu anlamsız şakayı yapan biri çıkıyor. Allah akıl fikir versin.
-
@AnarchisTR ev ziyareti olmaz büyük ihtimal. Zaten bankada 1 müfettiş 1 müf. yard. var. Ama belli de olmaz. Ev ziyareti olağan bir durum.