Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
Başka CV 'si incelenen arkadaşlar var mi ?
-
@JBSay 2 -3 gün önce bir arkadaşın daha cv si görüntülenmiş.
-
Benim özgeçmişim de banka tarafından 3 defa görüntülenmiş
-
@sawetk sizin sınav nasıl geçmişti ?3 defa incelendigine göre iyidir
-
@iyikötüçirkin demek ki herkesin aynı anda görüntülenmiyor yani daha devam edebilirler görüntülemeye.
-
@JBSay artık mail dışında kariyeri de kontrol ediyorum.incelenmesi demek olumlu demek bence.
-
@JBSay inşallah öyledir hocam.benim daha incelenmedi açıkçası
-
@iyikötüçirkin biz kirik yumurtayiz sanirim bende de incelenme yok
-
@voshue inşallah incelenir hocam ozman
-
Benim de incelenmişti bir kaç gün önce ama genel başvuruya yormuştum ben bunu
-
Bendede bir inceleme yok henuz
-
Stres oldum su anda.
incelenmedigine göre demek ki sıkıntı var -
@ieguz sınavım güzel geçmişti. Süre sıkıntısı yaşamadım. 180 üstü bir net çıkardığımı tahmin ediyorum.
-
@voshue @iyikötüçirkin hocam bence umudu yitirmeyin kesin olan birşey var daha ne arama ne birşey yok ayrıca gün gün görüntülüyorlar bu devam edebilir aramalar olana kadar. Yani hala zaman var.
-
Bende de ne bi incelenme yok. Peki cv"ime bakılmış diyen arkadaşlar kariyer.net üzerinden bankanın başka ilanına başvurmuşmuydu? Çünkü cv"ye bakmak bana çok mantıklı gelmedi, kazananı ara kaybedene tşk maili at, ne yani cv"sine bakıp sınavı kazanan adamı cv"sini beğenemyip çağırmayacaklar mı? ki cv"si boş olsa bile, o sınav kendini geliştirmeyen, öğrenemeye açık olmayan adamın kazanamayacağı bi sınavdı.
-
@JBSay yani bekleyeceğiz artik
-
@iyimser16 bankanın sınavına başvururken de bu cvler ile başvuru yapmıştık.o zaman da incelendi gibi bir ibare görmedim.yani cvye göre çağırıldık o zaman da incelendi uyarısı olması gerekmez miydi?
-
arkadaslar basvuru görüntülendigi ibaresi bu mudur? anlamadım tam.
eğer buysa sınavdan onceki tarihi veriyor mail 12sinde atılmıs 13ünde görüntülenmiş. yani sınav sonrasıyla bir alakası yok bence.
-
@brifing başvurularım sekmesinden bakacaksınız yanında incelendi iletildi goruntulendi yazar
-
@ieguz hocam orada bnce cv incelemisi yapmadan belli kritere göre filitreleme yaptılar uygun olanlara sistem sınav daveti yolladı. adam 160-170 net yapmış cv"sini beğenmedim davet etmiyorum mülakata demek bana mantıksız geliyor, ben o sınavda kazanacak kdr net yapan adamı merakımdan çağırırım ama bu sorunsalı çözmenin en iyi yolu yine bi İK araması yapmak bnce