Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@ieguz görsel paylastım ilk mesajda dediginiz kısım orası sanırım.
-
........
-
@iyimser16 kariyer net hesabımı sadece bu müfettiş sınavı için açtım. Bu sınav dışında hiçbir yere başvurmadım. Sınavdan sonra kontrol ettiğimde görüntüleme 0'dı. Şimdi arkadaşın uyarısı üzerine girdiğimde bir firma tarafından 3 görüntüleme yazıyordu. Firma olarak da altta vakıf katılım yazıyordu
-
@sawetk iyi kardeşim madem öyleyse sen şuan 1-0 öndesin hatta 3-0 İnş hayırlı bi haber alırsın, sınavın nasıldı? Kaç net bekliyordun?
-
Yaaav bnm kankam, ortamların yaramaz çocuğu @çikolata nerelerde, birader yok mu sende veya senin arkadaşlardan birinden bi ses.
-
180 net gayet başarılı.sınav kolay değildi...
-
@sawetk eski sevgili gibi stolk yapmış size banka
-
@onuktekin Birde gerçekse
-
İK arayan veya mail atan oldumu.
-
@iyikötüçirkin bu konuyu sorsak bile cevap vermezler bence.
-
Benim Kariyer'de de bi hareketlilik yok. Az kişi alacaklarsa cvlere bakmaları da normal. Valla çok bibeklenti yapmasak mı napsak yine moralim bozuldu bak
-
............
-
@bjk34 neyi sordunuz Ik'ya ?
-
.........
-
........
-
@bjk34 mail adresini verebilirmisin kardeşim
-
.........
-
@bjk34 sınavın açıklanması 15 şubata kadar yapılır denildi yani sorduğum zaman 10 gün içinde açıklanır denildi.
olumlu olumsuz geri dönüş konusunda ise bu konu hakkında bilgi sahibi değiliz denildi. -
@ieguz cv görüntülenme peki?
-
@bjk34 ondan bugün haberim oldu benim de arkadaşlar yazınca. Demek istediğim bu konuyla ilgili bir bilgi vermezler bence