Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@voshue kardeşim inan onu hiç hatırlamıyorum, cloze testin içinde fln belki 1-2 tane vardır. Abi senin yds kaç?
-
@uzmyrd http://www.vakıfbank.com.tr/documents/duyurular/yazilisinav_kazanan_mart16.pdf
bu yeter mi kardeş? yetmezse başka bir kaç tane daha göderebilirim?
ilk olarak bak tekrar tekrar diyorum amacım polemik olsa başlık açıldığından itibaren yapmaya çalışırım. Davetiye aldığımız andan sınava kadar, sınavdan şimdiki sürece kadar buradaki arkadaşlarla konuşmalarımızı okursan ne kadar güzel bir ortamın olduğunuda görürsün...
Yeni hesap açmışın açıklandı demişin sonra kaybolmuşun. Hiçbir delil yok. @burak1562 gibi bir ispatın olsaydı o an zaten inanırdık ki o kardesimize inandık hiçbirimizde bir laf etmedik. Yada hesabın eski olsaydı burda sohbet eden biri olsaydın @iyimser16 @JBSay @ucanizmirli @totti vb aklıma gelmeyen bir sürü arkadaştan biride söyleseydi inanırdım/inanırdık.
Asıl senin mantığına göre hemen inanmak, sorgulamamak sürü psikolojisi. Neyse yeniden ve son olarak tebrik ediyorum seni. Daha fazla da uzatmak istemiyorum. -
@cemal+93 @iyimser16 sınav sonıuçları açıklanmadı zaten doğru söylüyorlar. Sonuçlar açıklanmadı kazananları arıyorlar. Hayır ilk defa böyle bir olayla karşılaştım daha nelerle karşılacağız
-
henüz atılmış bir mail veya sms yok gençler bilginize .. yarın akşam sonuçlanır bence süreç
-
@iyimser16 ben biraz kart kaçıyorum vakıfbank sınavında yaşım büyük biraz olmaz o nedenle. smmm staj başlatma sınavını kazanmıştım oradan yürüyeceğiz gibi geliyor artık bana
Bol şans size. -
@çikolata king beyler dağılın hata bizde dinlemedik seni ÇİKOLATA ÜSTAT.
@iyimser16 bizi de fena trollüyorsun sandık. mülakata hak kazanan arkadaş çikolata kim diye sorabilir mi -
Sakin olun arkadaşlar eğer arama ve ev ziyareti olacaksa aranan arkadaşlara başarılar diliyorum. Eğer bazı troller varsa da ne diyelim keklendik çnkü bugun gerçekten moralim çok bozuldu ders çalışamıyorum o derece. Hayırlısı demekten başka çare kalmıyor. Ki aramalar olmuşsa da bizim mail beklememize gerek yok zaten açıklanan açıklanmış çağırılan çağrılmış bize de tebrik etmek düşer.. vakıfa bakacaz artık napalım nasibimizde ne varsa o ama artık yoruldum yahu
-
vay arkadaş bunlar sanki MİT'e ajan arıyorlar işin içinde iş çıkıyor... o kadar sınava girdim ilk defa başıma böyle birşey geliyor...
-
@iyimser16 eylulde 71.25 aldim kardesim
-
@voshue kardeşim yakınmışız birbirimize, şayet eylülden sonra hiç bakmadıysan ingilizceye başına iş açabilir şu 15 günde bakarsan biraz dokunmaz sana geçersin muhtemel, ama gy mutlaka çalış. İngilizcesi zor ama katılımın ki gbi roma rakam cümle tamamlama gbi çok vakit alan soru tipleri yok. alanın muhtemel ztn iyidir sağlam ingilize, sözel sayısal mantık ve problem çalış.
-
@AnarchisTR eyv kardeşim sana da bol şanş:) seninle artık ziraatın sınavında buluşurz
-
@iyimser16 hocam ins vakif mufettislikte mulakata kaliriz . Tesekkur ediyorum bilgiler icin.
-
-
Arkadaşlar merhaba gördüğüm kadarıyla hala açıklanma açıklanmama konusunda ciddi bir ihtilaf konusu hakim. Bu yüzden bu konuyla ilgili son bir ileti yazacağım. Diğer arandım diyen arkadaşları tanımadığım için kendi adıma konuşuyorum. Ben salı günü arandım. Bir kişi ev ziyareti için geleceklerini söyleyip adres aldı. Eğer ki birisi tarafından trollenmiyorsak (ki bu kadar farklı kişiyi tanıyıp numaralarına sahip birisi olması lazım yani imkansıza yakın) sınavın sonuçları belli. Henüz dönüş yapmamaları iki nedenden ötürü olabilir. Birincisi bir kısım kazandı bir kısım yedek duruma göre mail gelir. İkinci ki muhtemel olan kazananlar aranır kaybedenlere usülen uygun zamanda olumsuz maili gelir. Yani bunu yazıyorum ki bir an önce vakıfbank sınavı için kendinizi toparlayıp çalışın az kaldı. Ola ki buradan arandınız zaten çalıştığınız için mülakata hazır olursunuz. Aranmazsanız vakıf için hazır olursunuz. Şuan yapmamanız gereken tek şey ise 'kim arandı,troll mü vs' diye zaman kaybetmeniz. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum yapacağınız en mantıklı şey çalışmaya devam etmek. Birde önceki sayfalarda ik 'ya bu siteyi söyleyen olmuş ki bence hoş değil. Nedeni ise insanlar burada ik 'ya sınav stresi ve bu muallak sonuç açıklama nedeniyle biraz gergin yorumlar yaptı. Okumaları hoş olmaz. Bunlar benim nacizane düşüncelerim. Tek tavsiyem ise çalışma disiplini bozmadan devam etmek. Kısmetiniz illaki sizi bulacaktır.
-
@JBSay say sana mail geldi mi ?
-
@JBSay Peki kardeşim yanlış anlama ama sana ilk mail mi attılar sms mi ? Eğer bunlardan biri ile senle iletişime geçtiyseler nasıl bir bilgilendirmeydi bu iletebilir misin sana zahmet ?
-
@cemal+93 beni aradılar diyor
Yakın zamanda herkes bilgilenecektir.
olumlu ve olumsuz herkese mail ve sms yolu ile bilgi verilecek denildi.
ayrıca bir kac arkadaşın aranması bundan sonra kimsenin aranmayacagi anlamına da gelmiyor.başarı sırasına göre isim sırasına gore vs.arıyor olabilirler.
Arkadaşın dediğine katılıyorum.aranan da aranmayan da ders çalışmaya devam etsin ve ya her ne yapıyorsa onu yapsın.
defalarca IK ile konuştum ve herseferinde sınav sonuçları açıklanmadı dediler.teftiş kurulu bazı arkadaşları aramış diye sorunca bilgimiz yok dediler.
sabırlı olalım.eninde sonunda açıklanacak. -
bu vakıf katılım beni yordu yarın olumsuz mailini bekliycem artık
-
Bana mail gelmedi sadece arandım. Sonra ev mülakatı kesin tarihi için tekrar iletişime geçileceği söylendi. Bugün inşallah güzel haberler alırsınız bekleyenler.
-
Var mi bir gelişme arkadaşlar?
aranan ve ya ik yi arayan?