Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@patient kardeşim biz alıştık sende alışırsın 20 gündür 10 güne açıklıyorlar
-
02123378224
Arkadaslar biraz sikistiralim surada 3 5 kisi yaziyoruz ilgileniyoruz Allah icin. -
şimdi aradım belirli bir tarih veremiyoruz diyorlar
-
Sıkıştıracak birşey yok
ne bu sosyete pazarı mi :))pazarlık yapalım
bekleyecez artık napalim... -
@patient entry nick uyumu
-
Banada 10 gün içinde cevabı verildi
-
Madem 10 gün içinde dediler çağırılan arkadaşlar bizi mi koparıyor anlamadım.
-
@EkremAbi 2 zara 80 lik olduk abi
-
@EkremAbi kardeşim çağrılan arkadaşlar bizi mş koparıyor tartışmasını iki gün aralıksız yaptık Lütfen yenide ateşleme o konuyu İK ile Teftiş Kurulu koparıyor kardeşim bizi
-
Bir evet ya da hayir demek cok mu zor bu kadar anlamiyorum
-
İk ya 2 kere mail attım ama dönüş yapılmadı
-
Arkadaşlar Yok mu daha aranan ?
-
Ruyamda 35 kisi kaliyordu mulakata:)
-
@voshue burada vardır 35 kişi hayır olsun diyelim
-
Beyler herhalde Cuma'ya açıklanır artık bekletmezler. Bu hafta içi açıklansın inşallah... Vakıfbank var önğmüzde hem ona da tam anlamıyla kanalize olamadım.. Halkbank tercihle kaçtı Bari buseferki banka sınavları iyi olsun ya.. Halkbank yeniden açacak ziraatte geliyor hayırlısınartık Bankalar da olmasa yüzümüze bakan olmayacak
-
@mufettis2017 hocam Ziraat bu sene sadece servis görevlisi alacak diyorlar. Sizin duyumunuz ne yönde?
-
@mufettis2017 halkbank yeni sınav mı açacakmış dostum?
-
Evet hocam halkbank yeni personel alımına çıkacak 500 alım yaptı bi 500 daha ilana çıkacak. Ziraat bankası için de Mart ayında ilan gelme ihtimali oldukça yüksek
-
@mufettis2017 hocam yeni sınav açılmıcak, "...diğer pozisyonlar için de sınavda başarılı olanlar ilk çeyrek sonuna kadar görevlerine başlayacak.". yani önceki sınavda başarılı olanlar alınacak.
-
@A.Chahechouhe eyvallah hocam demek ki ben yanlış anlamışım yada öyle anlamak istemişim keşke olsa