Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
Sınava katılacak kişileri kendileri mi belirleyecek yani?
-
arkadaşlar vakıf bank müf.yrd sınav konuları yayınlanmıs bunun da mı aynı şekilde olur konular bir de yds m 38.75 ingilizceyi halledebilirmiyim sizce
-
@low_profile Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard. içinde söyledi:
arkadaşlar vakıf bank müf.yrd sınav konuları yayınlanmıs bunun da mı aynı şekilde olur konular bir de yds m 38.75 ingilizceyi halledebilirmiyim sizce
sınav birleştirebilirler
-
@ncbb hocam ydsye de hiç çalışmadan 38.75 aldım sence calışsam halledebilirmiyim vakıfın ingilizcesini
-
@low_profile vakıfta bu konuya değindik hocam
-
Ya arkadaslar gercekten bu konuyu merak ediyorum. Yas farki neden var iki sinav arasinda birinde 27 yas digerinde 30 yas siniri var. Neden böyle?
-
@frustration Güzel kardeşim iki farklı banka, iki farklı ilan, iki farklı genel müdür ve iki farklı ik departmanı. Halk Bankası ilanında da 28 yaş şartı vardı sordun mu neden farklı diye, cevap aynı.
-
@Marshallgil katılım normal bankanın iştiraki diye geçiyor hocam . Tabiki bu herşeyin aynı olacağını gostermez
-
@ncbb hocam iştiraki olsa da bunlar ikisi farklı bankalar. Yönetim kurullarına kadar her şey farklı. Sınavların birleşme ihtimalinden bahsetmişsin bu ihtimal de 0. Sınavlardan birinin ilan metninde işletme varken diğerinde yok.
-
Uluslararasi ticaret mezunları sinava cagrilir mi acaba? Sayilan bölümler arasinda yok ancak bankacilik ile ilgili diger bölumlerin icinde sayilma ihtimali var midir. Vakifbankin ilaninda bölüm sayilmis ancak bunda sayilmamism bu konuda fikri ya da bilgisi olan var mi
-
banka ingilizcesi için kullanabileceğimiz kitap var mı önerisi olan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz(az çok alt yapım var)
-
İlan kapanma tarihini 11 şubat olarak güncellemişler. Sanırım sınav da şubatta olacak. Oysa şu bir iki ayda olsa ne güzel olurdu..
-
vakıfbankın sitesinde yaş sınırı 89 kariyerde 30 gösteriyor. hangisi doğru?
-
@dibace biri vakıf bank diğeri vakıf katılım farklı ilanlar yani vakıf bank müf yrd sınavına 26.02.1989 ve sonrasında doğanlar başvurabiliyor katılımın sınırı 30 yaşını doldurmamış olmak
-
sınav daveti alan var mı
-
Ne yazık ki bir haber yok. Tahmini sınav vakıfbankla birlikte şubatta olur ama en azından davet falan gönderilse iyi olurdu. Malum sınav ücreti başvuru evrakı vs işlemleri olacak.
-
Arkadaşlar ilan yayından kaldırılmış. Peki duyduğunuz ya da bildiğiniz davet edilenler olmuş mu?
-
Arkadaşlar merhabalar bugün itibariyle sınava davet aldım acaba forumda davet alan başka arkadaşlar var mı? Sınav 21 ocakta olacak. Ama sınav konularıyla ilgili net bir açıklama yok. Sizce Vakıfbank Müfettişliğiyle aynı olur mu? Ama orda da seçimlik ders söz konusuydu.
-
@abdullahyzici bana henüz cevap gelmedi. mail mi geldi acaba size?
-
@buluch evet katılım daveti geldi bana. Sınav haftaya cumartesi olacak.