Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@leasing kimsenin müfettiş yardımcısı olarak başlamadığını ben teyit ettirmiştim daha önce, gişe için dediğiniz yapılabilir çünkü Şube açıldıkça ihtiyaç oldukça arayabilir banka ancak müfettiş yardımcısı zaten 5 kişi alınacaktı. Mülakata giren 17 kişiydik. Benim bildiğim tek şey güvenlik soruşturması aşamasında bekliyoruz
-
.......................
-
Aradıklarında iş arayışınız devam ediyor mu diye sorarlar olur biter bu kadar detaylı düşünen kurumlar değiller malesef ayrıca kimsenin müfettiş yardımcısı olarak başlamadığını en fazla 1 ay önce öğrenmişimdir. Sınava gireli 9 ay ev mülakatı 8 ay bireysel mülakattan 7 ay geçti ben de farkındayım güvenlik soruşturması için çok uzun bir süre ancak verilen bilgi bu yönde.
Sizin durumunuz için havuz çok mantıklı iken bizim durumumuz için malesef geçerli değil. Allah’a şükür işimiz var, iş arayışında olup bekleyenlere sabır diliyorum umarım kısa süre içinde açıklanır
-
.......................
-
Arkadaşlar bir duyum aldım. Güvenlik soruşturması yeni tamamlanmış bu günlerde olumlu olumsuz dönüş yapılacakmış. Tekrar belirtiyorum duyum sonuçta kesin demeyelim ama birinci ağızdan bir duyum doğruluk payı oldukça yüksek
-
Mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak.
-
Var mı olumlu olumsuz haber
-
Arkadaşlar olumlu sonuçlanıp başlayanlar olmuş bile benim gibi hiç dönüş yapılmayan var mı
-
@spread emin misin?
-
@haha eminim hocam olumsuz dönülen de var
-
@spread bize niye dönüş olmuyor delirecem hocam peki olumsuz dönüş olanlara uzman yardımcısı olarak teklifte bulunulan oldumu.
-
@haha hiçbir fikrim yok hocam bizi direkt unuttular. Başlayanlarda aramızdansa ve söylemiyorlarsa gerçekten halimiz harap
-
@spread gerçek ten başlayanlar en azından bir bilgi verseler ne zaman başladıkları ni diğerleri ni nezaman dönüş yapacaklarını söyleseler.
-
Onca insan bu sınava girdi o kadar zaman o kadar emek hiç edildi.
En azından bir açıklama yapaydiniz. -
Bugün tekrar aradım hala ihtiyaç olduğunda arayacaklarini soylediler.
-
arkadaslar benm de bi arkadasm basladi calismaya bi 15-20gun olmustur
-
@goodwill diğerlerine ne zaman dönüş olacak bilginiz var mı.
-
@spread hocam dönüş oldumu size.
-
@haha hayır size?
-
KONU KİLİT
Sayın Adayımız,
Yapılan değerlendirmeler neticesinde ilgili pozisyon için maalesef şu anda sizinle çalışma imkanı bulunamamış, ileride doğabilecek uygun pozisyonlarda değerlendirilmek amacıyla özgeçmişiniz aday veri tabanımıza kaydedilmiştir.
Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, çalışma yaşamınızda başarılar dileriz.
Saygılarımızla,
VAKIF KATILIM BANKASI A