Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
Ve sonunda bağlandım ikya aramızda geçen diyaloğu sizinle paylaşıyorum.
-selam ben bilmem kim kolay gelsin falan fistan-
Spread: Mart ayında mft yrd mülakatına girmiştim. Süreçle ilgili bilgi alabilir miyim?
İK: Size geri dönüş yapıldı mı ?
S: hayır yapılmadı bildiğim kadarıyla kimseye de yapılmadı?
İk:o zaman süreç devam ediyordur bizimde bir bilgimiz yok
S: :sss nasıl yani ?
İk: biliyorsunuz güvenlik soruşturmaları 2-2.5 ayı bulabiliyor bu yüzden bizde size bir geri dönüş yapamıyoruz.
S: evet haklısınız ama bir çok devlet kurumu Güvenlik soruşturmaları bile 3 ayda biterken bizimkiler 4 ay oldu. Bizlerde ister istemez merak ediyoruz.
İk:haklısınız inanın bizde bize sonuçlar geldiğinde olumlulara ve olumsuzlara direkt dönüş yapıyoruz, sizlerinde bir hayatı olduğununda farkındayız ama elimizden bir şey gelmiyor şu aşamada
S: sonuç olarak beklemeye devam ediyoruz yani?
İk: evet belli olduğunda dönüşleri yapacağız.
S: teşekkür ederim umarım kısa sürede belli olur
İk: inşallah bizimde beklentimiz o yönde -
@Spread teşekkür ederiz
-
Herkese iyi haftalar, başlığı güncel tutalım belki o hafta bu haftadır
-
@Spread memurlar nette temmuzun son haftası açıklanacak vs yazmışlar ne kadar doğru bilmiyorum. Artık olumlu-olumsuz haber versinler eziyete döndü iyice.
-
@JBSay Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard. içinde söyledi:
@Spread memurlar nette temmuzun son haftası açıklanacak vs yazmışlar ne kadar doğru bilmiyorum. Artık olumlu-olumsuz haber versinler eziyete döndü iyice.
Ayni zamanda Umraniye ye tasiniyor diye de yazmislar. Hangi kismi tasiniyor acaba
-
@dundermifflin genel müdürlük tamamen taşınacak hocam . Onu ev mülakatına gelen kişi de söylemişti. Ama açıklanma konusunda pek ümidim yok umarım haklı çıkarlar da biter bu süreç.
-
Hiç ümitli değilim de maksat buralar canlansın:)
-
@JBSay Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard. içinde söyledi:
@dundermifflin genel müdürlük tamamen taşınacak hocam . Onu ev mülakatına gelen kişi de söylemişti. Ama açıklanma konusunda pek ümidim yok umarım haklı çıkarlar da biter bu süreç.
Banka genel mudurlugunun tasindigini KAP a resmen bildirmis.
-
Genel müdürlüğün taşınmasını beklemeyiz inşallah bide
-
- şubeyi de açmışlar zaten mülakata giren sayısı az şöyle hepimizi alsalar da bayram öncesi bayram yapsak
-
Daha bir kaç bayram geçiririz biz
-
Mülakata çağırılan var mı arkadaşlar
-
@Kutyler 6 ay önce çağrılmıştım olur mu
-
Yıllar sonra anlatacağımız açıklanmayan bir mülakatımız var ne şanslıyız
-
Hocam belli ki banka alimi iptal etti. Tepki olmasin diye de aciklayamiyor. Bundan sonra olumlu haber beklemek saflik olur. Diger ilanlari kovalamak lazim. Bu fos cikti. Diger ozel bankalar surekli my ilanlari veriyor. Bu devirde sonucu alana kadar kimseye guvenmeyeceksin yoksa boyle bos bos bekletir 6 ay. Yazik.
-
Alımın iptal edildiğini düşünmüyorum çünkü gişe uzmanlık vs için mülakata girenlere de olumlu olumsuz bir dönüş yapılmadı. Bir sürü pozisyon için bu kadar adamı mülakata alıp hadi iptal ediyorum diyemez. Ama neyi bekliyorlar ya da ne zamanı bekliyorlar tam bir muamma. Tek bilinen iyice kabak tadı verdiği.
-
Aynen öyle jbsay katılıyorum sana, gişe sınavının da halen açıklanmaması kurumun bu işte hantallığını gösteriyor. Alım iptal olmasından çok ben birilerinin başlayıp bizim bihaber olmamız ihtimali üzerinde duruyorum
-
@Spread şahsen şu saatten sonra arasalar ve öyle deseler umursamam elenmişim der geçerim. Bihaber beklemek ve belirsizlik daha kötü.
-
Genel müdürlük ümraniyeye taşınmış iletişim biligilerinde hem adresi hem teli değişmiş
-
@Aslan92 evet hocam ben ilk aramayı yaptım fakat tabikide açmadılar