Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@JBSay hocam ben sizin için dedim sohbet olur sürekli bilgi kirliliği yaşanır o yüzden.
-
@A.Chahechouhe 90 dk 40+40 kardeşim, 28d ing, 20d gy, alandan 20-20-20 60 doğru kazAndırır kardeşim. Buarada yazılanları okudum da İK"nın haberi olmadan bu kdr insanın aranması daha bi ilginç ama şayet cidden 5 kişi alınacaksa hep takıldık dalga geçtik fln ama @çikolata nickli arkadaşın dediği çıktı kendi adıma k.bakmasın da ik"nında bu kdr palavra çıkması tuhaf.
-
Yarin herkes arasin ik yi dostlar sonuclarimizi ogrenelim o kadar para verdik anadolunun 4 bir yanindan geldik 5 kisilik alim icin .
-
@voshue 5 kişi alacaklarını bilseydik gider miydik böyle iş mi olur ya resmen gelir sağlamaya yönelmiş adamlar
-
..........
-
...........
-
@okan1 öyle bi ik kuracağım ki kimse kurum hakkında hiçbir bilgiye sahip olmayacak
-
................
-
@bjk34 hocam bnmde kafam çok karıştı yarın bidaha İK"yı arayıp bu durumu anlatıp soracam ama korkum salakmısınız siz teftiş kurulu arayıp ev ziyareti için randevumu alır diye dalga geçerlerse diye çekiniyorum(arandım diyen arkadaşlar yanlış anlamasınlar yalan söylüyorlar demiyorum, böyle bi işe alım süreci çok saçma geliyor) keza burada haftalardır konuştuğumuz ki onların sınavdan sıfır beklentisi olsa burada bu kdr zmn geçirmezler, skpss"den iyi puan almış daha önce banka sınavlarını kazanmış insanların hiçbirinin kazanamamış olması bu kdr mı ne yaptığımızın farkında değilmişiz diyorum
-
@okan1 vallahi ösym 1 kurumlar 2 bankalar 3 öğrenciyi soyma konusunda
-
Arkadaşlar ben sabah Mental HR yi de arayacağım ilk fırsatta sınavı organize edenler onlar netice de ordan aldıgım bilgiyi de sizlere aktaracağım
-
..........
-
etik açıdan çok eksisi olan bir sınav oldu eğer şu konuşulan şekilde kalırsa.
banka gelir elde etmiş oldu
buradan sadece 5 tane kardeşimize hayırlı bir haber geldi
hoş değil ciddi manada -
arkadaşlar yarın arayacak olan arkadaşlar buradan yine bilgilendirme yapsın
-
Ulan bir arandık diye ne trolllüğümüz kalmış ne de başka bir şey. Forumda çok önceden vardım çoğunuzun bir çok süreçte bilgilendirdiğim için teşekkür etmişliği de vardır. İnsanoğlu çiğ süt emmiş işte, kendinden olmayanı dışlayarak başarılı olamazsın iyimser kardeş. Facebook kullanmıyorum ilk arandım muhabbetleri geçen hafta başladı. Buraya gelip biri yazmıştı arkadaşım arandı diye, muallakta kalmayın diye arandığımı söyledim.
Hele bir de İK tanımı yapan var ama başvurduğu pozisyon hakkında bilgisi 0. Güzel kardeşim Teftiş Kurulu bağımsızdır yani Yön.Kur. bağlıdır. Alım yapıcaksa sınavı ik yapar mülakatları kendi sürdürür. Vik vik vik ötmeden önce bak bakalım ne neymiş ne değilmiş. Sınava girerken daha tahmin edebiliyor olmanız lazım 5 kişi alcağını. İlanlara bak Vakıfın kaç şubesi var kaç mft yrd alıyor halka bak, sonra bir de vakıf katılıma bak oran orantı yap güzel kardeşim. -
Arkadaşlar aklıma birşey takıldı aranan arkadaşlar anadolunun farklı şehirlerinden mi yoksa İstanbul Ankara civarından mı? kazanan arkadaşlarım cevaplayabilirler mi?
Gece boyu düşündüm İstanbul Ankara dışını aramamış da olabilirler. -
@uzmyrd hocam sen benden bahsetmişin sen kimsin ben seni nerede dışlamışım bilmiyorum kazandıysan tebrikler, kaybettiysende geçmiş olsun. sana söylediklerin kafama yatmadı tarzı bişey de dediysem bunun için beni değil(ve ya buradaki herhangi birini) biz sınav açıklamadık diyen ik"yı sorumlu tut derim.
-
Arkadaşlar şimdi insan kaynaklarıyla görüştüm
ve bazı arkadaslarin teftiş kurulu tarafından arandığını söyledim
yetkililer insan kaynaklarına olumlu veya olumsuz geri dönüş yapılacağı bilgisini vermiş.
Bildirimler mail ve sms yolu ile yapılacaktır denildi.
şimdiden kazanan arkadaşları tebrik eder kazanamayan arkadaşlar içinde geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
iyi çalışmalar. -
@iyimser16 al mesaj burda kardeşim ne yazmışsın oku, okuduğunu anla öyle konuşalım.
Hayır herkes rasyonel bireyler burada ama şunu anlamıyorum. siz yeni kuruldu diye 1 mft 1 iç kontr yrd olduğunu nasıl inanabiliyorsunuz bilmiyorum ama yeni kurulan bir bankanın özellikle kurulma aşamasından itibaren çok fazla teftiş işi olur. Piyasadaki ortalama şube sayısı olan bankalarla aynı sayıda müfettişi vardır. Hakeden kazansın, birilerini burada trollükle suçlarken 2 defa düşünün. Burası malumlar değil, tercihini yap -
Velhasılkelam bizim iş olmadı. Te kalk Burdur'dan uçağa bin istanbula git orada masraf et. sınava para ver giden 1000 tl ye oldu.
Bari uzmanlık için görüşme ayarlasaydınız.