Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@comeraden12 10-15 kişi alınacağını nerden öğrendiniz ?
-
@comeraden12 hocam her şeyi böyle kabullenirsen daha çok sınava girersin daha çok aylar beklersin daha çok 10-15 kişilik alımlara eyvallah dersin. Azıcık tepki gösterin arkadaşlar!!
-
@ucanizmirli Hocam sen nickinin karşılığını veriyorsun hakikatten.
-
@patient Önceki postlardan.
-
@comeraden12 o nerden çıktı hocam
-
Dostlar uluslararasi ticaret ve finansman, isletme ekonomisi ve bankaciliga iliskin muhasebe konulari ile ilgili notu olab var mi ?
-
@ucanizmirli uçmuşsun hocam tepki gösterin felan
-
@comeraden12 haksız mıyım hocam sözde 400 bin işsiz iibf li var ama hiçbirinden ses yok. Bak öğretmenlere. Daha 2 gün önce 20 bin alım olacak diye açıklandı hepsi ayağa kalktı 20 bin kime yeter diye. Biz burda 10-15 kişilik alım için birbirimizi yiyoruz
-
@voshue vallaha yaa onların hepsine bnmde ihtiyacım var
-
@ucanizmirli hocam genç işsizlik rakamı %21 olmuş ki bana sorarsan en az %25-%26, sen daha öğrenemedin mi? Bu memlekette tepki gösterirsen ve bide bi tık öteye gidip insanlarıda buna davet edersen yaa UÇUK olursun ya KAÇIK ama asla "haklı" olmazsın biraz daha öteye gidersen hain fln olursun ama asla "doğru söylüyor" olmazsın, çok özür dilerim bu tabir için ama biz eşşek oldukça semer vuran çok olur, biz bu bize yapılan muameleyi hakettiğimiz için bunu bile değil bunun beş beterini hakediyoruz ve emin olun ztn beş yıl sonra daha da beterini yaşayacaz. O sebebten biz burada kuzu kuzu diyecem ama artık kuzuluğumuzda kalmadı koyun koyun bekleyecez. Şşş hepimiz susup işsiz halde harcadığımız min300 tl"yi sineye çekip, 0 bilgiyle girdiğimiz bu sınavı görmezden gelip, İK ve Teftiş kurulunun kopukluğunu hiç konuşmayıp sevgili bankamızın bizlere lütüfta bulunup görüşmeye çağırmasını bekleyelim.
-
Eşşeğiz ki ne eşek iibf okuduğum güne lanet ediyorum valla. Artık bnm bu bankayla da derdim yok hayır fln gelmez bunlardan bu saatten sonra. zaten kaç iletidir bunlarla ilgili de bi sitem fln etmiyorum bitti bnm için vakıf katılım. Vakıfbank Vakıfbank diyonuz da toplamda 15 kişi alan bi yer bu da sonuçta buna da pek ümit bağlamayalım arkadaşlar sonra biz üzülüyoruz
-
@ucanizmirli hocam aynen katılıyorum sana bakma oradan da bi film çıkacağı yok, sadece öyle zmn geçiriyorz işte, bnmde bi umudum yokta arkadaş karşında üniversite bitirmiş bireyler var adam gbi açıklama yap bu insanlarda yoluna baksın, biri açıklanmadı der, öbürü insanları arar.
-
@iyimser16 bu 10-15 kişilik alım yapan bakanlıklar kurumlar var ya bakıyorum sonuç listesine hep aynı adamlar var listede. Ulan insafsız hem özelleştirmeyi kazanmışsın hem dernek denetçiliğini kazanmışsın hem de sgk ya çsgb ye başvurmuşsun bırak da biz girelim azıcık. ambargo koymuş resmen kurum sınavlarına kpss de ilk 50 ye girenler
-
Mail veya SMS gelen var mı arkadaşlar
-
@katalan yok malesef
bir ik yi arasak mi -
@patient mail gönderdim ama dönüşte olmadı
-
@katalan YOK kardeş arayan soran yok...
-
@patient ara bi hocam büyük ihtimal 10 gün sonra açıklanacak diyecekler Enb Allahın 10 günü biter mi hiç
-
İk iletişim nosu paylaşın arayalım
-
Yine 10 gün içinde açıklanır dediler
isterseniz insan kaynaklarına mail atin dediler