Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@mufettis2017 keşke
-
Bugün arayıp da 10 gün içinde açıklanacağının haberini alan yok mu?
-
Bugun arayan yazar mi buraya bosuna heyecan yapmayalim
-
Daha önce aranan arkadaşlar sırra kadem bastı resmen. Çok çabuk değiştiler bi durun önce işe başlayıp ondan sonra bizle muhabbeti kesseydiniz ne bu acele
-
Cuma açıklansın artık ya
-
Arkadaslar ben de beklemedeyim. Henüz bir hareketlilik yok.
-
Artık maille dönüş de yapılmıyor hayırlısı olsun
-
@çikolata ev ziyareti yapıldı sana yapılmadıysa ne zaman yapılacağı hakkında bi duyum aldın mı?
-
Hocam ev ziyareti nasıl geçti olumlu mu?
Yani kararlılar mı ? alacaklar galiba seni..
@çikolata -
forumda arandığını söyleyen iki arkadaşla konuştuk bana ve diğer iki arkadaşa henüz ev ziyareti için tarih vermediler. Sanırım süreç biraz yavaş ilerliyor. Bir yere kaçtığımız yada değiştiğimiz yok Ben kendi adıma sgk mülakatına konsantre olmuş durumdayım. Diğer arkadaşlarda yazdıkları kadarıyla foruma sık takılan tipler değil. Tavsiyem süreci kendine bırakın. Muhtemelen bankanın farklı alım planları var ki olumsuz mesaj hala göndermedi. Şahsen ben sınavın çoktan sonuçlandığını düşünüyorum. Belki adayların bazılarını Müft.-Uzman değilde breysel kobi gibi alanlar için değerlendiriyor olabilirler. Bizlere düşen beklemekten başka bir şey değil. Herkese iyi,sağlıklı ve sabırlı günler.
-
@JBSay hep böyle farklı departmanlara da alım yapılacak diye iltifat et adamım hep böyle konuş güzel güzel
-
Arkadaslar açıkçası bana ev ziyareti yapıldı. Ki bunları söyleyerek eğer banka burayı takip ediyorsa kendimi riske atmış oluyorum belki de. Ama bana bunu kimseye anlatma vb. bir şey demediler. Ancak umarım sizi bilgilendirmeye çalıştığım için kendi kuyumu kazmiyorumdur.. Ev ziyaretinde olumsuz bir hava yoktu. Bu ay içinde birebir mülakatın gerçekleşebilecegi söylendi. Ancak henüz bir gelisme yok. Bunları size soylememdeki tek amaç gerçekten ben de sizin durumunuzda olsam bilmek isterdim. İsteyen arkadaslarla istanbul kadikoydeyim buluşup yüzyüze de görüşebiliriz. Ama dedigim gibi 2 yıldır işsizlik benim de başıma vurdu ve masraflarim aldı başını gidiyor. Bir an önce işe girmek istiyorum. Hepimiz aynı şeyi istiyoruz ya da bazılarımız zaten çalışıyor; ne mutlu işi olup çalışanlara
-
Bu arada halkbank teftiş ten ben de elendim, oradaki puanım da 78di.
-
Ya bize olumsuz maili gelsinde kurtulalim nasil sacma sapan bir hal aldi sozde kurumsal bir banka peh
-
@çikolata kac kişi alinacagini sordunuz mu ?
Ve ya sınavın ne zaman aciklanacagini? -
ben aramaktan ve mail atmaktan utanır oldum onlar aynı cevabı vermekten ve sınavı açıklamamaktan utanmadılar. Herkes Halkbankasına laf etmişti bir ayda açıklayamadılar diye ki sınava 40bin küsür kişi girmişti. 5 gün sonra 1 ay olacak max 3-4 bin giren sınavı bir türlü açıklayamadılar gitti arkadaş. Tamam başka planlar olabilir ama insanlara en azından haber verilir ona gore plan yaparsın. Beklesen ayrı bir dert alacakları çağıracakları kesin değil. Beklemesen ayrı bir dert bu sefer acaba alırlar mı diyorsun. Yani insanları niye iki derede bir arada bırakıyorsunuz anlamıyorum.
-
Yüklü bir alım geliyor dayanın az. Burada aktif olanların ben inanıyorum ki hepsi mülakatta.
-
@johnleo duyum mu tahmin mi hocam ona gore umitlenelim
-
@johnleo evet hocam garantisini nereden aldınız bildikleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim çünkü çok yorulduk..
-
kariyer .net te 24 şubat kapanma tarihi diyor acaba 24 şubat açıklanma tarihimi