Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@iddaaw3435 gayet mantıklı dostum olabilme ihtimali yüksek
-
@bjk34 kardeşim isyana başlamışın artık, kardeşlerim tabi yine sizin bileceğiniz işte bnce buraya biz hiç takılmayım acaba ne oldu diye, çoğunuz biliyorsunuz sürecin en başından beri ben çok ümitliydim lakin bu adamların bizim alıştığımız tarzda bi işim alım süreci yok, sınavı iyi geçen insanlara bnce buradan bi ses çıkacak ama nisan ayında veya temmuzda fln tam artık unutmuşken bi alo diyecekler sanırım. Kesinlikle bu kdr uzatmalarının altında bişey var ama bnce burayı artık tamamen yok soymak, olmadı diye farzetmek gelecek sınavların selameti açısından çok daha iyi. Bence aranan arkadaşların durumu bizden de kötü adamlara bi alo diyip çekilmişler ben onların yerinde olsam hiç kitap yüzü açamazdım.
-
@iyimser16 evet bırakacağım artık diyorum ama olmuyor ya sabah gözümü açar açmaz mailime bakıyorum sonra buraya girip bir gelişme var mı ona bakıyorum. Sonra yine aynı şeyleri görüyorum tüm günüm kötü geçiyor. İyice derslerden düştüm yeminle moral performans sıfır. Kaç sınavdan mülakattan elendim, en son Halkbankasının sınavından elendim bu kadar kötü olmadım. Sınavdan sonra hayırlısı buymuş dedim teselli ettim kendimi geçti gitti. Ama bunda teselli edecek birşey de yok. Elenmiş gibi sanayım çağırırlarsa sürpriz olur diyorum ama hep bir acaba çıkıp geliyor aklıma. O da herşeyimi altüst ediyor. En iyisi foruma bir süre girmemek olacak diyeceğim görün yarın yine girmiş olacağım
-
@bjk34 kardeşim asıl buna hiç takılmaman lazım birgün bu 10 günler bitecek ve yaa gel diyecekler yaa bye bye ama ikisinde de çalışmış olmak gerek ztn şuan ucu bucağı belli olmayan bi süreç ingilizceden de ümitsizdim diosan salla gitsin. Abi bu süreçte 3-5 sınav kaybetmeden kazanmaya başlayanı görmedim ki ben(tabi istisanlar vardır)
-
Arkadaslar bana 10 dk once Yedek olarak kazandiniz ihtiyaç halinde size donulecektir seklinde bir mail geldi.baska mail gelen var mi?
-
@edmando17 benim arkadaşıma da gelmiş mail. Bana gelmedi ama
-
@edmando17 ekran görüntüsü atmanız mümkünmüdür?
-
Olumsuz mail geldi bana arkadaslar. Sinav puani belirtilmiyor
-
@A.Chahechouhe ne zaman geldi kardeşim
-
arkadaşlar bana da iç kontrolluk için teklif geldi
-
@bestof92 maiilemi yoksa aranarakmı?
-
21.01.2017 tarihinde yapılan Müfettiş Yardımcılığı sınavında başarılı oldunuz. Tebrik ederiz. Yapılacak mülakat programının tarih ve saati netleştiğinde tarafınıza telefonla bilgi verilecektir. Maili geldi
-
@atanamayan maille
-
Banada mail geldi başarılı oldunuz yedeksiniz diye. Bekleyip göreceğiz sanırım ne hamle yapacaklar bundan sonra.
-
Kazanan veya yedek arkadaşların ingilizcesi nasıldı acaba?
-
teftiş için yedek başarılı maili geldi, değişik bi sürec @sawetk elenenlere göre gözlerine yenilerini kestiyirolar hepimiz için hayırlısı
-
Direk yazilan beyan. Yedek olarak kazandiniz tebrikler.ihtiyac halinde bilgilendirileceksiniz bu kadar
-
sınava girmedim ama başarısız maili aldım:)
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
Baska var mı mail alan olumlu veya olumsuz bize neden gelmedi