Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@eomer ingilizceyi umursadiklarini sanmiyorum cunku bi baraj bile belirtmemisler. Benim 56-57 dogrum vardir bu sinavda genel yetenekten de 40 civari bekliyordum. demek ki alan belirleyici olmus diye dusunuyorum.
-
arkadaşlar sınav sonuçlarını nasıl öğrenebiliriz doğru yanlış kime mail atalım sizce gelen epostaya cevap veremiyoruz
-
@anka06 harbiden bunu ogrenelim
-
özellikle kazanan arkadaslar doğruyanlışlarını öğrenirse daha iyi olur kıyaslama yapabiliriz ama kime soracağız birde diğer merak ettiğim bu aranan arkadaşlara nasıl mail geldi yada olumlu mail alan herkes aranmışmıydı
-
@ucanizmirli Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard. içinde söyledi:
Ayrıca arkadaşlar ilerde mail atılır da sadece kazanıp veya kazanmadığımız yazar sonuçlarımıza dair hiçbir bilgi vermezlerse kim ne düşünürse düşünsün ben ortada çok büyük pislik var derim. Hadi kaç kişi alınacak yazmadınız hangi konulardan spesifik olarak sorumlu tutulduğumuzu yazmadınız barajla ilgili bir bilgi vermediniz ama eğer ben kendi sınavımın sonucunu ve kaçıncı olduğumu bilemeyeceksem o yaptığım ve hepimizin yaptığı masraflara yazık derim arkadaşlar. Eğer böyle bişey olursa bunlar bir daha sınavla fln alım yapmasınlar gitsinler başka bankalardan eleman transfer etsinler en azından paramız cebimizde kalır.
Kazananlara hiç bir lafım yok arkadaşlar hepsini tebrik ederim ama dediğim yere geldik kimse kusura bakmasın
-
@anka06 Bankanın kayıtlı e posta adresi vakifkatilimbankasi@hs03.kep.tr
Doğru yanlışlarını öğrenen arkadaşlar buraya yazarsa olumsuz yanıtı alanlar için bi fikir oluşur -
@Garmonbozia bu mail adresinede attim ama mail gönderilemiyor
-
Sunuda belirteyim vakifbank calisaniyim bizim sinavimizida mental yapti ve cok iyi bir cv ye sahip degilseniz hersey torpille oldu sinav formaliteydi
-
....................
-
Sinav sonucum olumsuz ingilizcem iyi degildi ama alanima ve gy cok güveniyordum
-
@anka06 cok iyi cv olsa ne olur hocam cv'me bakmamis adamlar
-
Bu arada cv'm pek parlak değil olsa bile benimde görüntülenmemiş zaten referans veya torpil gibi şeylerle de pek işim olmaz kendi adıma konuşmam gerekirse mailler sınav performansına dayalı olabilir
-
@totti kardeşim tabi ki sınav performansı, bileğinizin hakkıyla kazandınız hepinizi inş buda girdiğiniz son sınav olur kazanıp hayatınızı kurarsınız. Merak ettiğim acaba bizlerde buraya sıkıntı bitti hayırlı olsun yazabilecekmiyiz Ben anlamıyorum elimden geldiğince çalışıyorum ama her sınavda bi terslik oluyor. Hiç sınav açılmadığı için güçlü rakiplerle çarpışıp güdük kalıyorum heralde
-
........................................................
-
Arkadaşlar bana da olumsuz dönüş oldu, kazanan arkadaşlara başarılar ama kaç doğru yaptığımızı da bilseydik fena olmazdı çok askıda kaldı böyle de neyse.
-
@iyimser16 hocam inşallah herkes emeğinin karşılığını alır a grubu için ben önümüzdeki 15-20 günü ilanlarla dolu geçeceği inancındayım ama Mevlana'nın bir sözü var ben onu hayat felsefesi yaptım kendime.. “Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir”
-
-------------------------------Alıntı---------------------------------------
Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir
-------------------------------Alıntı---------------------------------------
Ya da torpil, referans falan araya sokulmamıştır deseydi daha inandırıcı olurdu.
-
Arkadaşlar dün akşam saatlerinde saat 18-19 dolaylarında olumsuz maili aldım.
Sınav çok saçmaydı, değerlendirmesi saçma, bankanın tutumu saçma...
Kazanan arkadaşları tebrik ederim ama kazanan nasıl kazandı biz nasıl kaybettik kocaman bir soru işareti bu.
Yine bazılarının hakkı yendi gibime geldi. -
Bilmiyorum dikkat ettinizmi mailde sınav ve DEGERLENDIRME sonucunuz diyor yani tek başına sınav belirleyici olmadı ozaman yine devreye birseyler girdi
-
vakifkatilimbankasi@hs03.kep.tr'ye attığım maili buraya da kopyalıyorum. Lütfen siz de atın arkadaşlar.
Müfettiş Yardımcılığı sınavımın olumsuz sonuçlandığını ögrendim. Sinava S.'den gelip en az 300 lira harcayan bir aday olarak dogru ve yanlış sayımı öğrenmek hakkim diye düşünüyorum. Bu verileri aciklamaya mecbursunuz, aksi durumda olayin bambaşka bir duruma geçtiği izlenimine kapılacağım. Özetle bölüm bölüm dogru ve yanlış sayimi rica ediyorum.