Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@abdullahyzici banada mail geldi müfettişlik sınavı için. Bende genel müdürlüğü aradım. İnsan kaynaklarını bağlayamayacağını fakat mail atabileğimi söylediler. bende mail attım inşallah dönüş yaparlar. En azından sınava girmeden biraz bilgi sahibi olalım.
-
sadece mail değil arkadaşlar telefona mesaj geliyo detayları maile attık diye. ama sınav konularını tam belirtmemesi sıkıntı 1 haftada ne kadar çalışılır orası da meçhul. insan kaynaklarını arayıp bilgi almamız gerekecek çünkü ilanda hukuk maliye muhasebe gibi genel anlamda belirtmiş
-
Sınav kaç oturum ne zaman bitecek detay verilmemiş hiç.
-
banada mail geldi ancak ingilizce çok etkiliyse ta muğladan kalkıp gelmem .
-
Bende Mersin'den gitmem İngilizce için ama ileriki Zaman'da başka kadro için çağırılma olur mu o aklıma takılıyor.
-
genelde soyle sonuclanir teftisler: ingilizcede baraji gecemeyen arkadaslar herhangi bi pozisyona davet edilmezler alani cok iyi bile olsa. ingilizceden baraji gecip alandaki baraji gecmezseniz bile diger pozisyonlara tekflif alabilirsiniz. Basarilar
-
@bjk34 hocam şu mail adresi ne acaba ben sitedeki mail adresine attım ama gönderilemedi diye ileti aldım
-
Beni beğenmediler galiba mail gelmedi bana️
-
@onrkms hayır kardeşim 2 demiyordu belirisiz diodu, 2 kişi için bu kdr zahmete girmezler, 10000 üstüde başvuru var
-
@onrkms http://m.kariyer.net/is-ilani/vakif-katilim-bankasi-a-s-mufettis-yardimcisi-1668009/?ilanId=1668009&b=1
İki kişi yazmıyor 'belirtilmemiştir' diyor. Yanlış yere bakmış olabilirsiniz -
o yazılan iki pozisyon sayısı, kişi sayısı değil. üstüne tıklarsan zaten anlarsın
-
-
@bjk34 ben mail attım dönüş yaparlarsa sizi bilgilendiririm arkadaşlar
-
Arkadaşlar Hiç bayan olupta sınav daveti alan var mı? Sanırım bayanlara yollamadılae davet
-
sınav konularının açıklandığı ikinci bir mail geldi. size de gelmiştir yada gelecektir kontrol edin.
-
Düzenleme
-
@erhankpss bu zaten yazıyodu önemli olan hukukta maliyede muhasebede iktisatta hangi bölümlerin sınavda olacağı
-
@erhankpss Bu zaten kariyer.net te başvuru koşulları arasında vardı. Önemli olan kaç soru, hangi dersten kaç soru sorulacak, hangi dersten hangi konular sorulacak, kaç dakika ve kaç oturum olacak, herhangi bir baraj bulunacak mı yoksa sadece sıralama mı yapılacak,...
Kafamda deli sorular... -
240 soru 2 oturum şeklinde olacakmış. Başka bilgi paylaşılmıyor arkadaşlar.
-
@bjk34 eminmisin kim dedi sana, vaaov öyleyse bayağ sert geçecek bi sınav olacak, ingilizce ve gk/gy alana çalışanları eleyecek, alanda ing ve gk/gy"si iyi olanları eleyecek birinden daha kolay gelir deme şansımız yine yok, 1.5-2 senedir sınava hazırlanıp ingilizceside iyi olan arkadaşlar kazanır, diğerleri arkasına bakar öper vedalaşır.