Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@Affectio-Sctts kardeşim peki gerçek tarih o verdiğin tarih mi? Mesala bnm 09.17 ama o tarihten sonrada hakkım olduğu için ileri bi tarih yazmıştım
-
@Affectio-Sctts arkadaslar bu sinav teftis sinavi degil mi? Teftisin subesi vs mi olur. Teftis icin bir genel mudurluk vardir oraya baglidir tum teftis calisanlari. Oyuzden ankarayi secmek istanbulu secmek bence davet edilmek icin kriter degildir diye dusunuyorum. Kriter neye gore belirlendi diye soracak olursaniz o konu evet tartisilmaya acik.
-
Arkadaşlar benim de ilk tercihim Ankara'ydı ve çağrıldım. Askerliğimi tamamladım. Daha önce Vakıfbank'ta çalıştım. Ankara için alınan müfettiş yardımcıları büyük ihtimalle Ankara'nın doğusundaki şubelere, İstanbul için alınacaklar ise Ankara'nın batısındaki şubelere teftişe gidecekler. Adaletli olmasa da bayan arkadaşların sınava çağrılma oranının daha az olmasının sebebi mobil bir meslek olan müfettişlik için uygun görmemeleridir. Yani Şanlıurfa'ya ya da Erzurum'a bir bayanı teftişe göndermek içlerine sinmiyor. Ayrıca kontenjan sayısı kısıtlı ve 6 ay doğum izni alan bir müfettişi insan kaynakları yük olarak görüyor. Bana göre de yanlış ama bakış açısı bu yönde.
-
@ggrr sana katılıyorum arkadaşım.
Arkadaşlar bu arada ben 3 tercihimi de ANKARA olarak yaptım ve çağrıldım.
Diğer kriterleriniz tutmuyor sanırım.
Yalnız o değil de bu kadar kısa sürede o kadar konuyu nasıl çalışıp bitireceğiz onu anlamadım. -
@oguzkağan Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard. içinde söyledi:
@sonilanbukucu @Affectio-Sctts Ankara ilk tercihi olup sınava çağırılan biri henüz ya yok yada yazmadı. insan kaynaklarına mail attım dönüş olursa paylaşıcam sizde deneyin isterseniz
ilk tercihi ankara olup istanbula sınava çağırılan 2 erkek aday duydum kesin bilgi.
-
@zamangeciyor benimde aynı şekilde. Tercih Ankara ama sınav İstanbul olmuş. Keşke Ankara'da da sınav olsaydı.
-
@zamangeciyor o zamanki mevcut veriler ile değerlendirdik hocam . Hayırlısı olsun herkez için . Seçim için belirli yada şeffaf kriterler olmadığı ortada . Müfettişlik diye bayanlar çağırılmayacak diye bi uygulama adaletli degil maliyede ve diğer kurumlarda bir çok bayan müfettiş çalışıyor
-
@oguzkağan HERKES
-
@Marshallgil Yazdıktan sonra farkettim hocam daha sonra düzeltemedim
-
yeni bir banka olduğu için maaş konusunda da tam bilgi yok.
-
Arkadaslar bana mail gelmedi. Ancak kariyer netten baktigimda özgecmisime bakilmamis. Acaba davet alanlarin özgecmislerine bakilmis mi ? Bu konuda yardimci olabilecek var mi
-
@frustration bana da mail gelmemişti özgeçmişime de bakılmamıştı insan kaynaklarına mail attım bi arkadaş daha vardı o da attı şimdi özgeçmişlerimize bakılmış gözüküyor ancak bi sonuc cıkacağını sanmıyoruz bakalım isterseniz siz de mail atın ik@vakifkatilim.com.tr mail adresi
-
maaş konusunda sanırım diğer bankalarım müf yard. maaşlarına yakın bir maaş olur (tahmin)
-
@Affectio-Sctts ben de yazdim simdi mail. Bankanin cok acemi oldugu belli. Bu bankanin sinavina girsen ne olcak ki:) 1 yılda falan aciklanir herhalde. Davet edilenlerin ozgecmisi incelenmis mi bilgin var mı
-
@frustration o konuda bilgim yok
-
önceki sayfalarda da yazıldı arkadaşlar. ben de davet edildim ama özgeçmişim görüntülenmedi yazıyor.
-
Ahahhaha bende cagirilmadim. Ankara/bayan. Ya kardesim cagrilma sistemi nedir ya sinav acarsin basvurur gireriz puan alamazsak elersiniz. Kime gore neye gore cagriyosun. Ankara siyasal mezunuyum , sinava girmemek icin hicbir bahane yok. Saka gibi:)
-
Sinava cagirma kriterleri nedir ne degildir bilmiyorum. Fakat cok uc noktalarda fazla sayida subesi olan bir banka degil burasi ankara istanbula en uzak subeleri sanliurfa gaziantep gibi yerler bunun disinda subeler merkezi illerde. Bankanin su anki konumu da goz onune alınırsa bayanlara davet gelmemesi cok garip geldi hatta yanlis geliyor. Arkadaslar eski maliye mufrttisliginse olduğu gibi 1990 lardeki essegin üzerinde teftişe gidilmiyor artik ve kalacak yerle ilgili sorunlar olmuyor. Turkiyenin cesitli banklarinda calisan mufettis hanimlarla tanisma firsatim oldu bir erkek olarak onlarin calisma azimlarine de hayran kaldigimi belirtmeliyim.
Sahsi fikrim bankalar bu cinsiyetci ayrimi yapmamalidir. Elbette her meslegin kendien gore gereklilikleri olabilir ama kiz veya erkek olmak bunun kriteri olmamali. -
Sınav ücretini vakıf katılım şubesi yerine başka bi bankadan ödiyim dedim 37 lira eft ücreti istedi insafsızlar
-
Arkadaşlar sınav ile ilgili bilgi alan oldu mu,İngilizce ne ölçüde etkili oluyor?