Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
önümüzdeki çarşamba günü için ben de davet aldım
-
Arkadaşlar müfettişlik ve kontrolörlük mülakatlarına giren arkadaşlar buradan soruları ve diğer detayları paylaşırsa çok sevinirim.Bizim gibi yedekler için bir fikir oluşturur. Olur da ileride çağırırlarsa tabi. Hak eden herkes emeğinin karşılığını alır inşallah. Mülakatlarda başarılar.
-
Müfettişlik mülakatında boş zamanlarımda Bursa'da bir gece kulübünde Dj'lik yaptığım iddia edildi. Ortada isim benzerliğinden kaynaklanan basit bir yanlış anlaşılma vardı halbuki. Ama nedense ısrarla anlamamaya çalıştılar ve iddialarında direttiler. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim Ayrıca yaptıkları sınavın sorularını da daha önceden elde ettiğimi ima ettiler. Bunu diyen de kelli felli yaşlı amcalar. Diyelim ki bu sınavın sorularını bana verdiler öyle başarı sağladım. 2016 Kpss'sinde Türkiye 14. sü oldum. O sınavın da mı sorularını verdiler. Neymiş efendim verdiğim facebook linkine tıklayınca o DJ'in hesabı çıkıyomuş. Siz önce mağaradan çıkıp teknoloji çağına girin de azıcık internet öğrenin. Hayatında bir kere olsun bir kulübün önünden geçmemiş adamı itham ettikleri şeye bakın. Diyelim ki ben dedikleri gibi clubber'ın önde gideniyim. Ulan öyle bir durumda size neden facebook linkimi yollayayım Soru hırsızlığı ve yalancılıkla suçlandım. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum. Bir şey daha eklemek istiyorum. Mantık yoksunu ve teknolojiden bihaber bu zekalar koskoca bankayı yönetiyolar. Tehlikenin farkındasınız değil mi? Artık bu amcalar emekli olsun. Miadları doldu. Yerlerini gençlere bıraksınlar. Bakın işte sizle yürümüyor, artık kabul edin. Gerçekten bu ülkeyi bu milleti düşünüyorsanız istifa edin, yerinize bu işi becerebilecek birileri gelsin. Yoksa sektörde yok olup gidersiniz
-
@sawetk hakkında hayırlısı olsun kardeşim geçmiş olsun ve mülakat tecrubeni paylaştığın için sağol.
Mülakatından anladığım kadarıyla sana bildiğin stres mülakatı yapmışlar gibi yoksa bu kadar ciddi şeyleri aklı başında bir mülâkatcı iddia edemez. Tabi mülakatın içinde olan sendin senin görüşlerin daha doğru olabilir. Bunun dışında gerek bankacılık gerek alan olsun bilgi sorusu sordular mı? -
Katılım Bankası nedir, nasıl işler, islama göre haciz sırasında neler haczedilebilir neler edilemez. Yaklaşık 15 dakika sürüyor. Size söyleyenden erken gidib çabuk sıra geliyor
-
@barter kardeş sınamak amaçlı yaptıkları bir şey değildi. Benim evime ziyarete de gelmediler. Demekki nedeni buymuş. Beni bir Dj ile karıştırdılar. Gelme gereksinimi bile duymadılar. İnsanın geleceğiyle oynuyolar
-
Mülakatta yönetim kurulu üyeleri ve müfettiş var. Toplam 4 kişi. Mülakat sonrasında ik ya inip netlerimi sordum. Her bölümün yarısından fazla doğru olması gerekiyomuş. Toplam 170 civarı doğrum vardı. Kendilerine ait bir puanlama sistemleri varmış. 5 üzerinden 4,71 gibi bir puana sahiptim
-
@sawetk gerçekten böyle bisey varsa hakkını ara ya onlara mail atarak yada gerekli yerlere şikayet ederek. Hemen karamsarlığa kapilma Diğer arkadaşların mulakatlari nasıl geçmiş onlara da bakmak lazım belki aynı yontemi izlemişlerdir.
Ben yedegim çağırırlar mı mulakata bilemem ama tekrar sağol paylaşımın için. -
@barter hocam kimi kime şikayet edeyim. İnsan Kaynakları müdürüne çıktım. Durumu ayrıntısıyla anlattım. Adam sonunda sen haklısın ama bizi müfettişliğe karıştırtmıyolar yapabileceğim bir şey yok, ancak pozisyon açılırsa sana uzmanlık teklif edebilirim dedi
-
Arkadaşlar şu sizin mülakat süreci seri geçsinde belki uzmanlık için ararlar bizi de gerçi kabul etmeyeceğim ama arasınlar olsun
-
Mülakat sonucu ne zaman açıklanacak
Açıklanan var mı ? -
İk yı aradım mülakat değerlendirme devam ediyor olumlu olumsuz dönüş alacaksınız ama şuan için tarih veremiyoruz dedi.
Yedeklerle ilgili gelişme var mı 20-30 kişinin mülakat açıklaması bu kadar sürmemeli belki de onları değerlendirmeye alacaklar güvenlik soruşturması vs vs.. -
@totti bir yedek olarak arayan soran yok beni şu an için.
-
@barter kardeşim sorması ayıp kariyer'den cv ne zaman görüntülenmiş en son diye baktın mı hiç ?
-
@burak1562 ilginçtir benim cv hiç goruntulenmedi kardeşim kariyer.netten sadece e-posta attılar bana
-
@barter Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard. içinde söyledi:
@totti bir yedek olarak arayan soran yok beni şu an için.
aynı şekilde benimde, mail geldi yedek diye, fakat hiç bir gelişme - bilgilendime yok.
-
Arandığımız numarayı bilen var mı?
-
.............
-
@totti istersen bir de sen ara biz aradık gelişmeleri sana aktardık
-
@Spread salı günü aradım kardeşim farklı bişey söylemediler. O yüzden postta belirttim dün arayan ya da bugün arayacak var mı diye?