Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@bestof92 kardeş mail metni tam olarak nasildi
-
@mly06 21.01.2017 tarihinde yapılan Müfettiş Yardımcılığı sınavında, İç Kontrol Müdürlüğü’nde değerlendirilmek üzere başarılı oldunuz. Tebrik ederiz. Yapılacak mülakat programının tarih ve saati netleştiğinde tarafınıza telefonla bilgi verilecektir.
Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, iyi günler dileriz.
-
@bestof92 tebrik ederim kardeşim ingilizce nasildi senin
-
Benm olumsuz geldi beyler hayirli olsun kazananlara
-
Bana da olumsuz geldi.
-
bana da başarılı oldunuz şeklinde mail geldi, puan veya doğru/yanlış için mail mi atmak gerekiyor bilen var mı ?
-
Bana olumsuz maili geldi fakat gy ve ing en az 45er alandan da en az 75 doğru bekliyordum. Kazanan, teklif alan arkadaşlar yaklaşık ne kadar doğru beklediklerini söylerse sevinirim. Bilgi edinme başvurusunda bulundum cevap geldiğinde editlerim burayı.
-
banada olumsuz geldi. keşke bir sınavla ilgili bilgi verilseydi şu kadar yanlış yaptınız deselerdi.
-
@mly06 teşekkür ederim kardeşim yanlış hatırlamıyorsam 6 veya 7 boşum vardı orta halli geçmişti çok iyi yaptığımı söyleyemem zaten yds seviyem 55 civarında
-
@Garmonbozia nerden başvuruluyor bilgi edinmek için bende başvurayım.
-
Banada olumsuz cevabi geldi. Kazanan arkadaslari tebrik ederim. Kazanamayanlarinda hayatinda basarilar dilerim.
-
@bestof92 anladım kardeşim demek ki ingilizce olmasi gerekiyo diğer kadrolar için de ,ben sadece alan kısmı belki diğer kadrolar icin yeterlidir diye dusunmustum, tekrar hayırlı olsun
-
Banada olumsuz geldi, kazan arkadaşlarımı tebrik ederim inş hayırlıysla işede başlarlar
-
Olumsuz.
Bu arada olumlu dönülen arkadaşların ingilizceleri nasıldı? Benim alan gayet iyiydi acaba ingilizce olmadığı için mi olumsuz sonuçlandı. -
@eomer hocam ingilizce etkendir ama ne kdr belirleyici olur bilmiyorum bnmde vosque"ninde ingilizcesi gayet iyidi, ingilizce ve alan iyidi
-
@iyimser16 halktan ingilizce sonucum 60 da 53 du yds de 71 benim demekki alanim kotu gelmis ingilizcede sorun yasadigimi dusunmuyorum
-
@eomer benim ingilizcenin çok iyi olduğunu düşünmüyorum yds 30 civarlarında, halkbankası sinavindan önce ingilzce çalıştım soruların yarısıni ucu ucuna yaptimda gecmistim sınavı var sen hesap et ingilizce seviyemi ama gy gk ve özellikle alan kolay gelmişti bana sınavda oradan yuksek net yaptım sanirim o da ancak yedekler arasına girmek için yeterli geldi.
-
Bana da müfettiş yardımcılığı sınavında yedek olarak başarılı oldunuz maili geldi. Fakat bu teftiş için bir yedeklik mi yoksa genel bir yedeklik mi anlamadım. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.
-
@voshue aynen abi bnde seninle benzer durumdaydım:( gy"inde pek tadı yoktu bnde ztn
-
Anladım arkadaşlar.Olumlu sonuçlanan arkadaşlara tebrikler.