Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@uzmyrd o zaman denildiği gibi IK'nin haberi yok arandiginiza göre.
konuşmanın içeriği nedir peki ?hani sınavı kazandiginizi filan mi söylediler?mülakat yokmuymus?ya da ev ziyaretini oncesinde mi yapiyorlarmis? -
@uzmyrd konuyla ilgili bir açıklama yapar misiniz....
-
Arkadaşlar bu uzman isimli arkadaş aramaları teftiş kurulu yaptı dioda, bn baktım bi teftiş kurulu göremedim, veye halkbankın vakıfbankın teftiş kurulu başkanları yazarken bizim bankanın ben göremedim mutlaka vardır bide siz bakın, burada bi çok insan 1 müfettiş 1 müfettiş yardımcısı var bankanın dio, tabi koca teftiş kurulunun saat 5"den sonra mesaiye kalıp arama yapmasıda ilginç olmuş Benim 3-4 arkadaşım müfettişlik veya uzmanlık mülakatına girdi ama ilk seferde teftiş kurulunun onları aradığını da hiç duymadım. Haa tabi vakıf katılım teftiş kurulu başkanlığı İK"yı fesihettim bundan sonra işe alımlarıda ben yapacam kredileride ben verecem dediyse orası ayrı işin o kısmı hepimizi aşar
-
Uzman nickili kardeşimiz halkbank iç kontrolüğüde kazanmış sanırsam İstanbuldan ev arıyor yardımcı olsun tanıdığı olan varsa
-
Çok bilgi kirliliği olmaya başladı.Ben en iyisi sadece sınav sonuçlarının açıklanmasını bekleyeyim.
-
@iyimser16 hahahaha :dagger:
-
Beyler Allah aşkına şunlara bi aldanmayın söz konusu kurum devlet bankası oldu bi iki kişiyi arayacaklar diğerlerinin haberi olmayacak. Mail olumlu VE olumsuz olarak tarafımıza ulaşacaktır diye düşünüyorum. Cuma veya Pazartesi de bu iş neticelenir. Şu heriflere cevap vermeyin. CV görüntülenme olayı olmuştur ona itirazım yok ancak aranma yok eve ziyaret gibi şeyler asılsız öyle olsa okadar kişi yğksek yaptığını söylüyor onlardan biri illaki yazardı buraya. Zaten belirli kullanıcılar var adam akıllı burayı kullanan onları da zaten görüyoruz biliyoruz. Yeni katılıp da ben arandım diyenlere itibar etmeyin. Uzmyd yeni gelmiş baştan itibaren forumdayım çikolata gibi zıplamış bi çekmiş gitmiş! Sallayın şunları.
-
İngilizce 60 yakın gk gy 60 yakın alan zaten çok iyi rahat 115-120 arası gelir bı 10 15 dk sonra yönetim kurulu başkanı , genel müdür arar benide ev ziyareti için.
-
.........
-
facebooktaki arandığını söyleyen elemanın dedikleri.
iyi dilekler için teşekkür ederim arkadaşlar insallah hepimizin emekleri sonuç verir kolay bir süreçten geçmiyoruz. Konuyla ilgili inanın benimde bilgim yok sadece teftiş kurulundan arandım ve ilk görüşmenin eve ziyaret şeklinde olacağı söylendi.Mail ile bildirim olmadı ama kariyer.net den cv min görüntülendiği ile ilgili mail aldım. -
Arkadaşlar bugün insan kaynakları ile ne görüştüğümu açıkça ne eksik ne fazla aynısını yazdım buraya.daha önceden de yazmıştım.
beni arasalar yine aynı şekilde detaylı olarak buraya bilgilendirme amaçlı yazardım.
Bazi arkdaslar arandiklarini söylüyorlar.böyle hassas bir konuda bence arandiysaniz daha detaylı bilgi verip konuyla ilgili sabırsızlıkla bir haber bekleyen arkadaşları bilgilendirmeniz gerekiyor ya da şöyle soyleyim mufettis adayı olacak biri en azindan böyle yapması gerekirdi diye düşünüyorum... -
.........
-
@brifing bu facebookdaki arkadaşın profili sahte hesap mi yoksa kendi resmi filan var mi?
-
sazan.avi arkadaşlar adam bir post atıyo sonra postunu takip bile etmiyo 1 saat sonra saçma sapan detaylar paylaşıyo
-
Valla ders calismayi biraktim resmen ya. Surekli bir buraya bir maile bir kariyere bir telefona bakmaktan calisamiyorum. Yani aciklandi vs denmese boyle olmayacak. Aciklandiysa aciklansim artik bilelim olumlu olumsuz. Aciklanmadiysa o aciklandi diyenler nasil hakkimizi odeyecekler..
-
Arkadaşlar benim ne cv'me bakıldı ne de arandım.
Cv olarak özel sektör tecrübesi bakımından çok dolu bir cv ile başvurdum ben.
Birçok bankada müfettişlik sınavı kazandım mülakatlarda elendim.,
Neye göre baktılar neye göre aradılar anlamadım. -
@ieguz https://www.facebook.com/groups/KPSSSA/permalink/1300023150087367/
var hocam kendisi fotosu fln. hatta ankara siyasal mezunu diyor. hesap fake degil. -
@bjk34 vallahi başıma ağrı girdi bnm de kardeşim. sorun kazanıp kazanmamam değil bu belirsizlik bitiriyo adamı. açıklansa deseler kazanamadın tmm eyvallah derim ama bi maile bakmak bi foruma bakmak bi kariyere bakmak bi ders çalışmak bitirdi beni
-
@brifing bende siyasal mezunuyum ama Facebook kullanmıyorum isim soy isim yazar mısın
-
@uzmyrd ingilizceniz nasıldı sizin?