Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
bizim cv ler görüntülendi aranmadık. Beğenmediler demek ki
-
@burak1562 valla bugün konsantre olupta baslayamadm daha derse.Ama ders calısmak lazım tabi.
-
@burak1562 ben de 362/1 yaptım alan kötü geçti o yüzden
-
Hala sazan.avi diyorum
-
@burak1562 kardesm sinavdan beklentin neydi bize lutfen yardimci ol kac dogru bekliyordun halka girdinmi girdiysen onda kac yapmistin ?
-
@A.Chahechouhe hocam bende inanmiyorum. Bir bilgi verilene kadarda inanmicam. Insan kaynaklarinin haberi olmadan arama yapilacagina inanmiyorum inanmakta istemiyorum. Her girdgimde farkli bir olay cikiyor karsima su sayfada.
-
şöyle 160*170 net yaptım diyen biri hala aranmadım dese rahatlıycam
-
@bjk34 bu arkadaş bütün mecralardan farklı isimlerle ve farklı hikayelerle karşımıza çıkıyor Mülakata katılacağımı zaten düşünmüyorum ama inandırıcılık sıfır. Samanyolu dizisi izliyo gibiyim
-
@A-Chahechouhe sen neden Trabzonspor'a gitmedin. Mehmet Ekiciyi de yaktın
-
Arkdslar yarin arayalim ik yi adam gibi cevap alalim bu ne ya cocuk oyuncagi gibi yazan adam bir daha yazmiyor
-
@totti 240 soruda nasıl insanlar 160-170 neti sayabiliyor anlamış değilim. Sınavdan sonra 240 sorudan 160-170 tane soru aklinda kalan adamı mülakatsiz alsınlar zaten.Ya millet cidden çok iyi yada ben gerizekalıyım.
-
@voshue kardeşim haziran da geldim askerden , halk o aralarda vermişti ilanı, o yüzden cesaret edemedim 240 soruya girmedim. Sınav için şöyle, fena geçmedi açıkçası çok zor da gelmedi bana sınav, hayalim Halk aslında ama bu sene için bekliycem , troll diyen arkaadaşıma bişey diyemem dediğim gibi üye değildim işten gelince üye oldum varsa tarihi yazıyorsa bakabilir
-
@iyikötüçirkin hepimiz sınav uzmanıyız artık sonuç söyleyebiliyoruz
-
@burak1562 sen uzun dönem asker miydin haziranda nasıl geldin?
-
@iyikötüçirkin hocam o tahmini ya ben halkbankta 170 dogru bekliyordum 169 geldi bekledigim bolumlerde oynaklik oldu sadece . Ama bu sinavda net uzerinden degil de dogru uzerinden 160 uzeri dogrum oldugunu dusunuyorum ama aranmadim cv goruntulemem olmadi .
-
@burak1562 halkın sınavı haziranda açmadı Ekim gibi geldi yanılmıyorsam
-
@burak1562 burak kardesim malesef halk eylul ayinda ilan verdi , kasimda sinav yapti aralikta sonucu acikladi subatta mulakat sonuclarini acikladi bir yanlisin var.
-
milleti paranoyak yaptınız bu bombayı patlatanlar şuan bunları okuyup gülüyor bile olabilir
-
@voshue 11 haziranda terhis oldum 361.kd B tertip, 3.ordu komutanlığı Erzincan... Daha fazla kanıt iste misiniz bilmiyorum dediğim gibi siz bilirsiniz gerisi için de.. Ha eylül olabilir ilanı farketmez haziran da çıktım , temmuzda işe girdim 2 ayda bütün alanı bitirebileceğini iddia edebilen varsa da helal olsun ben o riske giremedim
-
@burak1562 ilk etapta sana güvendim. Fakat tutarsız söylemlerin sebebiyle seni sevmedim burak kardeş inşallah yalan değildir. bu kadar insanı infiale düşürmek hak değil hoş değil çünkü. komik olmazdı yani..