Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@okan1 he tamamdır kardeşim hatlar karıştı o zaman beklemedeyiz o vakit
-
beyler sanırım aranması gereken herkes aranmış başka platformdan görüştüğüm kişilerden de sabah cv görüntülenip akşam arananlar olmuş. yine de umutsuzluğa düşmemekte fayda var. benim hala umudum var.
BİR UMUTTUR YAŞAMAK.
-
Bende arandım. Ev mülakatı için adres istediler.
-
@okan1 hocam szin sinaviniz nasil gecmisti acaba ?
-
Şimdiye kadar kac kişi arandı peki ?
-
@voshue gkgy ve ing çok iyiydi fakat alandan çok iyi olacağını düşünmüyorum açıkcası
-
forumdan var bir kaç kişi sanırım.
-
@JBSay hocam sizi. CV görüntülenmişmiydi.?
-
10 kusur mulakat daveti olacaksa alim sayisi 5 felan demek
-
@iyikötüçirkin evet bu sabah görüntülenmişti. Sanırım mülakat daveti için numaralara ulaşmak için bakıyorlar.
-
@JBSay başarılar hocam
-
@iyikötüçirkin saolasın hocam
-
hayırlısı olsun artık ne diyelim.
-
Dünya 5 den büyükken 5 kişi almak çok hoş değil abiler
haydi size iyimser bir komplo
ilk 10 a girenler arandı mülakatsız 10 kişiyi ev ziyareti ile alacaklar belki uç noktada sıkıntıları olanlar elenecektir.
sonra da kalan ve geçerli not alanlara mülakat daveti gönderecekler mesela 100 kişiye oradan da 20 küsür alırlar
falan filan saçmalıyorum içimdeki acı ile doğru orantılı olarak -
@JBSay o zaman 15-20 kişi çağırıp 5 alıcaklar herhalde kardeşim, tebrik ederim bu arada
-
Ya ben aslinda 5 kisi alincagini tahmin ediyordum halkbank 20 kisi aliyor vakifbank 30 kisi aliyor burdan pay bicmistim . Hakkimizda hayirlisi dostlar .
-
Bizden bu kadarmış bu heyecanı yaşamak bile güzel. Mülakata kalanlara başarılar diliyorum iyi olan kazansın Artık önümüzdeki maçlara bakacağız daha herşey bitmiş değil bu sadece elendiğim bilmem kaçıncı sinavdi.önümde daha çok sınav olacağının farkındayım. İnsan birazda olsun üzülüyor ama sonra alışıyor her nedense bundada öyle oldu bi 5 dk önce üzüldüm şimdi geçti dersem yalan olur bildiğin içim yanıyor lan yeter artık. 2 senedir KPSS çalışıyorum p35 puanım 84 daha şimdiye kadar bu puanı kullanmak nasip olmadı. Halkbanktan gidip denizliyi seçtim 64 veya 66 ile kapattı mülakata kalamadim.Artik 2017 KPSS olana kadar hiç bir sınava girmeyeceğim.
-
@okan1 saçmalamıyorsun hocam inan arandım belki ama burada süreç başından beri yazıştığım adamlardan bir tanesinin bile aranmadığını duymak buruk bir sevince sebep oldu. İnşallah dediğin iyimser teori gerçek çıkar. Bu arada beni ev mülakatı tarihini bildirmek için arayacaklar. İlk fırsatta alım ve aralamalar devam edip etmeyeceğini soracağım. Hakkımızda hayırlısı şimdiden.
-
alım sayısı hepimizin beklentisi altında olacak herhalde.
-
@voshue ama onların zaten müfettiş kadrosu var ben o sebeple daha çok olacağını umut etmiştim. demek öyle
değilmiş