Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@uzmyrd kardeş kusura bakma ama sınavı yapanların işgüzarlığı gerek insan kaynaklarının tutarsız söylemleri insaları paranoyak yaptı.
sizlik bir durum yok ama insan ister istemez tereddüte düşüyor.
Bu arada kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. -
@uzmyrd hocam burada bu kdr kişiselleştireceğin ne var anlamadım, ik sonuç açıklamadık diyip başkası beni aradılar derse, kim olsa trol diye düşünür. Sen boşver böyle şeylerle hiç kendini de germe, buradaki kazanan, kaybeden ve ya acaba aranırmıyım diye bekleyen, ve ya yeni bi gelişme mi? Var acaba diye bekleyen insanlarıda germe. Bilmiyorum derdin ne ama cvp ne yazarsan yaz karşılık vermeyecem kimse ikimizin tartışmasını okumak zorunda değil, sende kendi enerjinide bizimkinide böyle boş işlerle harcama, yine diorum şayet kazandıysanda tebrik ederim güzel iş başarmışın. varsa bi diyeceğin özelden msj at konuşalım daha fazla yer işgal etmeyelim gereksiz bi tartışmayla. Hadi selametle
-
@uzmyrd bana laf soylemye calismisin ama daha once baska sinava girmemis gibi konusuyorsun. Boyle sinavlarin akabinde ik bir liste yayinlar olumsuz olmasada olumlari yayinlar sonra arsmalr baslar. Iki kisi aradi demis napalim inanmamixi mi bekleyorsun. Gecen haftada aradi dedi birisi ordadami inansaydik. Ben zaten mulakatlarin teftis kurulunun yaptigini cok iyi biliyorum. Ki o mulakatlarda ik dan kisilerin oldugunuda biliyorum. Neyse uzatmcam. Daha onceki mesajlarimdads dedim tebrik ederim Allah tamamina erdirsin.
-
ÇİKOLATANIN GÜNAHINI MI ALDIK BEYLER
-
@AnarchisTR vallahi kardeşim çaklıt güneş de kaldı sanırsam Ben bi ikire pas attım, hacı haklıymışın dedim ama hiç yazmadı bişey demedi
-
Serüven bitti mi şimdi?
-
Ben de dün öğlen arandım arkadaşlar, ev ziyareti için adres istendi. Sınavdaki netlerimiz açıklansa daha şeffaf olurdu tabi ki. Herkes için hayırlı olsun. Sayısız mülakattan elenen biri olarak samimiyetle söylüyorum, çıkmadık candan umut kesilmez.
-
Geçmiş olsun arkadaşlar olay burda bitmiştir:) aranmayanlar olarak mala bağlamış durumdayım:) hiç olmazsa sonuçları açıklasalardı da ne yaptık ne yapmadık bilseydik iyi olurdu
-
@iyimser16 HAHAHAHA @ÇİKOLATAAAA NİRDASIN HAKLIYMIŞSIN SEN BİLEMEDİK SENİN DEĞERİNİ
-
Beyler iç kontrolör ve uzmanlık teklifleri gelir diye umuyorduk. Bi anda dünyamız yıkılmasın. 2000e yakın kişinin girdiği bir sınavda herkes atanamaz tabi! Ancak hala alım yapacakları düşüncesindeyim
-
@samet06 Samet inşallah haklıymışsın derim kardeş... Çıkmadık candan umut kesilmez.
-
Aranan arkadaşlara sorum olacak sınavdan önce ve ya sonra belki bi faydası olur niyetiyle aradıkları görüştükleri birileri oldu mu?
-
@AnarchisTR açaydım da kollarımı gitme diyeydim hocam insanlar bu kdr mutsuzken keza bizde kaybetmişken sence bu halimiz normal mi?
-
Sınav için sadece ders adını veren alım sayısı ve diğer konularda bilgi vermeyen bir bankanın sınavına girdik..Bir şeyler beklemek beklenti içinti olmak bizlerin hatası bence..
-
@mly06 kendi adıma öyle bir durum söz konusu değil. Hatta bir sürü sınavdan sırf referans muhabbetine karşı olduğum için elendim. Zaten yazılı sınavlarda o dediğin pek olmaz. Şu aşamadan sonra yani mülakatta olur.
-
@mly06 torpil sormanın en kibarcası bu olsa gerek malesef kardeşim ben o konuda fakirim
-
@bjk34 bana tek bir liste göndersene son 2 yıl içinde girdiğin sınavlardan kartal kardeş
Niyetim ne tartışma ortamı yaratmak ne de kimseyi çekmek, bana inanmadınız diye kimseye laf yapmadım, sadece sorgulamadan bir fikrin peşinde gitmek sürü psikolojisinden farklı değil. İnsan gibi sorsan troll muyum değil miyim en iyi sen anlardın neyse problem değil. Herkes için hayırlı olsun hadi eyvallah
-
@iyimser16 kardeş kaybede kaybede alışkanlık yaptı kaybetmeden duramıyorum tek beklentim belki uzmanlığa çağırırlar dedim ama şuan için yemedi sanırım
-
şimdi ziraat katılımdan bir müfettişlik sınavı bekliyoruz
-
Arkadaşlar ziraat katılım daha 2016 servis görevlilerinin çoğunu başlatmadı. Müfettişlik sınavı açması biraz zor gibi