Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@JBSay hayırlı olsun kardeş o zaman teşekkür ederim samimiyetle cevapladığın için
-
Arkadaslar vakif mufettisligin ingilizce konu basliklari neydi yds de olup onda olmayan hangileriydi ?
-
@voshue ingilizce konulari diye bir sey belirtmemisler
-
@A.Chahechouhe gecen senw girenler hatirliyordue hocam o yuzden dedim .
-
Arkadaşlar iyi günler. Bugün öğlenden önce ve şimdi İK aradım ve her ikisinde de kesinlikle sınav sonuçları açıklanmadı, (hepinizi tenzih ederek söylüyorum) açıklandı ve benzeri söylemlere itibar etmeyin kimsenin evine gitmek için davet vs. istenmeyecek sadece mail ve sms ile bilgilendirecek deniyor. Şimdi lütfen açıklandığını söyleyenler ellerinde bir mesaj vs varsa nasıl bir mesaj olduğunu vs atabilir mi? Şimdiden sağolun...
-
Arkadaşlar selamlar herkese.. 10 gündür yazıyorum ama kimseye inandiramadim kendimi. Neyse amacım kimseyi üzmek ya da umudunu kırmak değildi. Hatta itiraf bulunayim; arkadaşımı aradilar dediğimde aslında aranan kişi bendim. Ev ziyareti de yapıldı bana. Puanımı vs. Sorduğumda ilk 10dasin demişlerdi. İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur arkadaşlar.
-
@cemal+93 iknın kendinden haberi yok kardeşim.Nasıl bir departmandır anlamadım ben.
-
@çikolata ulan çaklıt inş senin iş olur hergele, bi arkadaş numarasıda çektin yani hepimize Müfettiş olunca unutma haa bizleri
-
açıklandı mı açıklanmadı mı
-
@cemal+93 kardeşim ben o İK"nın ..... şu ik"yı bide arayacam yaaa Ulan grup devlet içinde ki feto yapılanması gbi oldu millet kendinden şüphe eder oldu söyleseydin cemal kardeşi çağırsanızda biz gelmiyoruz artık diye
-
@voshue kardeşim hatıladığım kadarıyla diaolog yoktu cümle tamamlama ve roma rakam yoktu, 2 veya 3 tane paragraf vardı gerisi bildiğin yds. Varsa sınavla ilgili başka kafana takılan sor
-
@AnarchisTR kardeşim artık beklenti fln yok Kala kaldık saldır vakıfbanka Bence biz burayı normal vakıf olarak devam ettirelim.
-
ik nın teli kaç yazarmısınız
-
Vallahi hiç bir şey anlamadım bu işten. Kaç kişi alınacak diye soruyorum kaçamak cevaplar veriyor. Başka departmanlara da personel alınacak mı diyorum onda da aynı şekilde. Sadece net bir şekilde açıklanmadı açıklanınca haber verilecek diyorlar da başka bir şey demiyorlar. Ayrıca malum sınavı özel bir kuruma yaptırdılar onlardan haber bekliyoruz diyorlar. Bakalım ne olacak hayırlısı...
-
Bnde şimdi konuştum aynen cemal kardeşimin dediğini diolar, mail ve ya msjla döncez sizden sabırlı olmanızı diliyorum dio. Cv görüntülemelerini sordum onun bununla bi alakası takılmayın ona dio. Sonuçları açıklamak için onay bekliyorz dio️ Bide teftiş kurulunu mu arasak gerçi bn öyle bi kurul bulamamıştım ama
-
@iyimser16 Kardeşim teftiş kurulu vs. hikaye onlar. Şuanda sınavı yapan kurum her şeyi düzenleyecek ve bankaya gönderecek anladığım kadarıyla.
-
Arkadaşlar bende görüştüm bugün ik ile
Sizin söylediklerinizin aynısını söylediler özellikle
SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMADI dediler
olumlu olumsuz herkese dönüş yapılacak mail ve sms yolu ile dediler
bu haberlerin nerden çıktığını ve bu arkadaşların isimleri neler onu istediler bende sitenin ismini verdim... -
@cemal+93 valla kardeşim İK ilede görüştüm mental ilede ikisininde hiç bişeyden haberi yok leyla gbiler. İK"daki kız biz sonuçu mail veya sms yoluyla bildirecez dio, aramalar varmış o konuda ne diyeceksiniz diorum bilmiyorum ki şimdi o hususta da bişey demiyim dio, sonuç ne zmn açıklanacak diorum tarih verip sizi beklentiye sokmuyum dio hocam arandım diyen 7-8 arkadaşımız aranmış bizde önümüzdeki maçlara bakacaz tüm olay bu. Bunlar heralde 2-3 haftada sonra usulen bi mail atarlar olmadı vs diye bizde oyalandığımızla kalırız. Var güçle vakıfa hucum
-
Ya ben şu arandık yada mesaj geldi diyenlerin mesajlarını merak ettim. Nasıl bir mesaj geldi gösterseler bir görsek. Ayrıca bence kesinlikle açıklanmadı, çünkü net bir bilgi gerçekten yok ve açıklanmadığını net bir şekilde söylüyorlar. O yüzden en güzeli insan kaynaklarından yani kurumun kendisinden haber beklemek...
-
@iyimser16 phrasel verb var miydi hocam ?