Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
İK yı arayıp direk sormadan etmeden evin adresini verip kapatsam mı ki
-
Bence teftiş kurulunun numarayı bulup 'Tebrik Ederim çok güzel bir sınav geçirdim. Çok da iyi yaptım siz aramadan ve zahmet etmeden sizi arayayım dedim ev adresimi not alırmısınız 12 şubatta sizleri misafir edebiliriz. Saygılar' deyip kapatmak lazım
-
@mufettis2017 hahahahah süper taktikmiş
-
@AnarchisTR napalım umut fakirin ekmeği
-
Hacılar,@JBSay hocama katılıyorum,şu noktadan sonra bu sınava bel bağlamak ve olumlu geri dönüş olabileceğini düşünmek fazla iyimserlik olur.Bu noktadan sonra bize düşen vakıf müfettişlik sınavına daha sağlam asılmak.
-
Arkadaşlar insan kaynakları ile şimdi görüştüm, bana diyor ki eğer aranan varsa onları teftiş kurulu aramıştır. Biz hem tecrübeli hem tecrübesiz personel alınacak. Aranan kişi yada kişiler teftiş tecrübesi olabilir dedi ve sınavın daha açıklanmadığını ısrarla söyledi.
-
Arkadaşlar farkındayım biraz konuyla alakasız olacak ama, vakıfbankın ingilizce sınavı için(yds puanı 55 üstü olanlara daha faydalı olur) akın dilin 40 test kitabını kesin alın, 10-12 tane 40 soruluk kısmı var o açıdan faydalı olur hemde arkada çözümleride var. Ek olarak 40 tane zor soruyu kaç dk"de çözebiliyorsun onu ölçmek içinde ciddi faydası oluyor.
-
@JBSay tamam benim de aynı şekildeydii , bugün gelsin artık şu yazılı cevaplar da bilelim neyin ne olduğunu ya
-
Bende @cemal-93 arkadasıma katılıyorum sınav daha açıklanmadı önceki sınavlardan edindiğim tecrübelere göre ister sınavına girdiğimiz kurum veya baska kurum insanları iyi puan almalarına veya tecrübelerine göre arayabiliyorlar o yüzden bekleyelim sabredelim inşallah iyi haberler alırız herkese geri dönüş yapılacaktır olumlu veya olumsuz
-
@halilhy kardeşim sınav açıklanmadan arandığını ben daha önce hiç duymadım sadece bi kere vakıfbank müfettişlik sınavından bi arkadaşımı bölge müdüdürü arayıp bnm bölgemde kazananlar içinde en başarılı olanı sendin gel bi görüşelim demiş, görüştükten sonrada ben sana referans olurum gbi bişey demiş adam. Onun dışında böyle bişey ne başıma geldi ne de birinden duydum. Biz genel olarak süreçten çok umutluyduk ama çoğumuza süreç bitti gibi geliyor.(inş yanılırım)
-
@iyimser16 senin bile iyimserliğin de azalma varsa sınav çoktan gitmiştir üstat:)
-
@iyimser16 hocam vakıfın ingilizcesinde 40 soruda ydsde olan tüm bölümler var mı?
-
@sofuoglu üstat bizi bu hallere düşürenler utansın Artık önümüzdeki maçlara bakacaz:) @Affectio-Sctts hocam hatırladığım kadarıyla roma rakam, diaolog ve cümle tamamlama yoktu, ztn o sınav o kazıklığına bide bunlar olsaydı Sınav bitmezdi heralde
-
@iyimser16 kardesim geçen yıl şahit olduğum bir olaydan dolayı dedim bir yakınım vakıf müfettişliğe girdi mülakata kalıp kalmadığı belli olmadan baska kurumdan teklif geldi bunlar olabiliyor diye biliyorum
-
Su teftis kurulunu arayip neler oluyo diyen oldu mu ?
-
şimdi aradım 10 gün içinde açıklanacak diyor
-
@iddaaw3435 hocam teftiş kurulunu mu aradınız acaba? Orayı aradıysanız şayet mülakat ve ev ziyareti için aranan arkadaşların olayı nedir diye sordunuz mu acaba ?
-
müşteri temsilcisi söyledi
-
Teftiş kurulunu arayamazsiniz zaten
telefonu filan yok ki....
10 gün içinde açıklanır denilmiş.bu 10 günler bitmedi bir türlü.... -
Çok ilginç bir paradoks gerçekten.Ben açıkçası şu saatten sonra olumlu bir geri dönüş alacağımı pek düşünmüyorum,şayet;ortadaki karmaşık durum canımı sıkmıyor değil.Aranan arkadaşlara kesinlikle inanıyorum;fakat insan kaynaklarının bu belirsiz tutumu haliyle bizleri galeyana sevk ediyor normal olarak.Olayı netleştirebilmek için @patient arkadaşın dediği teftiş kurulunun numarası internet üzerinden bulunamıyorsa şayet;mülakat için aranan arkadaşlar teftiş kurulunun numarasını buraya yazarsa teftiş kurulu aranır ve olay noktalanır diye düşünüyorum.