Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
Hepimize gecmis olsun.. alinan 5 kisiyse eger 5 yillik maas paralarını biz odemis olduk
-
@sofuoglu veya o arkadaşlar buraya yazmayı uygun bulmuyorlarsa haklı sebeblerden dolayı, sofuoğlu kardeşimize özelden msj atsınlar böyle tüm bu karmaşa sona ermiş olur. @edmando17 kardeşim valla en güzel açıklamayı yapmışın tebrik ederim Alınacak beş kişi afiyetle yesinler bizim paraları 5 yıl boyunca
-
Yanarim yanarim da yol parasi ve sinav parasi dahil harcadığım 200 liraya yanarım. Keske hic gelmeseydim.
-
1000 TL HARCADIM BEN TEK BU SINAV İÇİN YAZIK BE.BİRDE HASTA OLDUM SINAVDAN ÇIKTIM ACİLE GİTTİM HASEKİYE 2 SERUM YEDİK 1000 TL YE
-
Daha önce bi arkadaş arandığına inanmadığımız için ss atmıştı numara şuydu arkadaşlar 0212 337 8131. Hatta ben de googleda numarayı aratmıştım vakıf katılım ile ilgili bi numaraydı şimdi google arama geçmişimden bakıp yazdım isteyenler arasın
-
Ayrıca arkadaşlar ilerde mail atılır da sadece kazanıp veya kazanmadığımız yazar sonuçlarımıza dair hiçbir bilgi vermezlerse kim ne düşünürse düşünsün ben ortada çok büyük pislik var derim. Hadi kaç kişi alınacak yazmadınız hangi konulardan spesifik olarak sorumlu tutulduğumuzu yazmadınız barajla ilgili bir bilgi vermediniz ama eğer ben kendi sınavımın sonucunu ve kaçıncı olduğumu bilemeyeceksem o yaptığım ve hepimizin yaptığı masraflara yazık derim arkadaşlar. Eğer böyle bişey olursa bunlar bir daha sınavla fln alım yapmasınlar gitsinler başka bankalardan eleman transfer etsinler en azından paramız cebimizde kalır.
-
@ucanizmirli hocam size kesinlikle katiliyorum seffaflik 0 ve kurum birbirinden habersiz
-
Suç bizde aslında girmemek lazımdı..Alım sayısı yok ders içeriği yok..Hiçbir şey belli değil hangi akla hizmet bu sınava girdik bilemiyorum:)
-
@ucanizmirli abi pislik değilde bi karmaşa var ve bu en başından beri var, bayan çağırmadılar, tarih çoğrafyada var dediler tarih çoğrafya sormadılar, sınav 2 oturum olacak dediler tek oturum yaptılar, sınav için İK"yı aradık hep meşgullerdi,en geç 3 haftada açıklanacak dediler hala ses yok, şu bariz adamların bizim alıştığımız şekilde bi işe alım süreci yok bnce onlarda bişeyleri bekliyor veya bi planları var, yoksa evet açıkladık 10 kişi mülakata çağırdık dese ik hangimiz itiraz edebiliriz, halkbank yanlış sonuç açıkladı kazanlar kazanmadı, kazanmayanlar kazandı 30 saat sistem kapattı ne yapabilidik????? Ben senin tüm söylediklerine katılıyorum lakin boşver şuan için boşver hiç canını sıkma bu iş daha böyle uzayıp gidecek gbi görünüyor, buraya arandım diye yazan 3-4 arkadaşın hepside şuan aktif çalışanlar insanlardı belki ona göre bi planları var haa belkide yok Ama bize düşen var güçle vakıfbanka çalışmak:) ve beklemekArada geyik yaparız @atanamayan kardeşim aslında sınava hiç girmeyecek diosn haklısında sence şu şartlar altında mümkün mü? sınavın S"sini duysak heyacanlanıyoruz, hiç biyer sınav açmıyor️
-
@iyimser16 aga bu belirsizlik yiyo bitiriyo adamı. Açıklasınlar şu şu puanı aldın şu sıradasın deseler eyvallah ama kafa burada takılıyken hiç verim alamıyorum çalıştığımdan
-
@ucanizmirli doğru söze ne hacet
-
Arkadaşlar kimseye ümit vermek istemem ama teftişin kazananları aramasına rağmen ik hala sınav sonuçları açıklanmadı diyorsa ik uzman yard alımı için de dönüş yapacağı için olumsuz sonuç açıklamıyor olabilir mi?
-
Arkadaslar kimsenin zaten hevesi kalmadi herkes olumsuz cevabi gelmis gibi suanda. Birakalim boyle olsun en azindan baska sinavlara hazirlanmak icin daha istekli oluruz. Eger olurda insan kaynaklari tarafindan baska birsey icin aranirsak o da supriz olmus olur. Herseyin hayirlisi diyelim..
-
@iyimser16 valla haklısın:) ilan olmayınca her alım tatlı gözüküo:)
-
@bjk34 @iyimser16 @AnarchisTR @ucanizmirli @totti @atanamayan abi beni bırakın siz gidin
-
@mufettis2017 hocam ztn bizimde henüz bi yere bizim de biyere gidebildiğimiz yok Biz böyle çete gbi takılalım sayfalarda en iyisi
-
@mufettis2017 :):)
-
@mufettis2017 AH Bİ GÜZEL TEKLİF ALSAK DA GİTSEK
-
@mufettis2017 zaten hersey o gitme yuzunden olmuyor mu? Bir IIBF li olarak ogretmenler kadar olamadik. Bakan acikliyor onumuzdeki ay 20000 bin ogretmen alimi yapilacaktir diye tum ogretmenler ayaga kalkiyor. Iyi olarak degil kotu olarak. Herkes bir agizdsn bu sayi yetmez daha cok isteriz vs vs.... bizde 500 halkbank alimi oldu zevkten dort kose oldukki ondada bolum sinirlamasi yoktu. Vel hasili surada ki forumda olsun baska forunlarda olsun biz bir is bulana sesimizi cikariyoruz. Bulduktan sonra hic bir etkide bulunmuyoruz. O issiz oldugumuz sureci cabuk unutuyoruz(bizi suan unutanlar gibi) biz boyle oldugumuz surece Iibf liler daha cok surunur. Daha 5 10 kisilik alimlara razi oluruz boyle oldugumuz surece. O yuzden bir yere gitmiyorum..
-
Bankalarda çok mülakata girdim, sınav kazandım ben şunu öğrendim olumsuz olarak kimse kimseyi aramaz, mailler işlem bittikten 1 ay sonra gelir. Önünüze bakin kardeşim Vakıf Bank var KPSS var yani ne gerek var zaten 10-15 kişi alacaklar neredeyse 1000 kişi girdi sınava.