Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
Eger abi birisi bizle dalga geciyorsa hakkimi helal etmem ya ders calisamadim bu foruma bakmaktan yazmaktan
-
@burak1562 mümkünse aranan numaranın ekran görüntüsünü alıp koyabilir misiniz? Tarih saat falan da gorulcek şekilde olursa kafalarda soru işareti kalkar en azından.
-
@Gorkem917 @burak1562 numaranın bir kısmını kapatman daha doğru olur
-
@burak1562 3 hayırla seni uğurluyoruz.
-
arayan numara budur, bu da son oldu, iyi niyetli arkadaşlar için yazmıştım başka yerlere çekildi iyice , ben sizi takip etmeye devam edicem, şimdiden herkese başarılar
-
@burak1562 yeterli oldu bu teşekkürler. Anlaşılan aramalar gerçekmiş
-
@burak1562 hocam kaç net vardı sınavın nasıl geçmişti onu da yazar mısın
-
adam haklı beyler dağılın. başlığı da değiştirin.
KAYBEDENLER KULÜBÜ yapın -
@totti kardeşim dediğim gibi bilmiyorum inan ki şudur diyemem dedim ya yukarıda da iddialı olarak şudur budur diyemem, amau şu var hani yabancı okur gibi gelmedi anlatabildim mi baya baya biliyormuş gibi hissedersin ya öyle işte , herhalde kazanıcam dedim ama ne puan ne net tahminim var ama kpss diliyle konuşalım 80 olmazdı bence bu
-
@sofuoglu bende öyle hatırlıyorum.
-
Aramalar devam eder gibi geliyor hatta cv goruntulenen arkadaslae haZirlikli olsun biz de vakifbanka calismaya devam edelim
-
@burak1562 cv görüntüleme sanada yapılmış mıydı? kpss de hepsinin yarısını yapsan 80 olur o tarz bi beklentiyse bende bekliyim diyecktim
-
@okan1 dostum futboldan uzagim ismi seviyorum
-
Cumaya kadar aramalar devam eder.Cuma akşamı da sonuçlar mail olarak gelir.Böyle tahmin ediyorum.
-
arkadaşlar işim dolayısıyla son mesajım olacak bi kaç saatliğine ( eksperim/rapor yazmam gerek); kpss de 75-78 bandında gittim bugüne kadar 2 kez girdim her ikisinde de mikrom ve muhasebem rezaletti, askerden sonra da özelllikle bunlara bakktım mesela neyse çok uzatmiyim kpss 80 nasıl oluyor bilmediğimden söylüyorum yani :d sizin o puanınız varsa ne mutlu benim de bu sene hedefim 85 bakalım daha vaktim var.. Kardeşim görüntüleme sabah yapılmış saat 10,30 da baktım ben , demiştim zaten burada bi iki arkadaşın yazdığını gördükten sonra baktım bence aramalar bir günde bitmez ben yarınla cuma da aranır , cuma mesai saati bitiminde de mailler atılır diye bekliyorum ama tecrübeliler daha iyi bilir. Şimdilik benden bu kadar herkese iyi akşamlar ekstra bişey gönderirlerse bilgilendircem sözüm söz
-
@burak1562 tesekkur ediyorum kardesim seni tebrik ediyorum. Dostlar aramalar devam edecek bir siralama varsa isim sirasina gore aramalar yapiliyor olabilir.
-
yani arkadaşlar şuana dek 3 kişi arandım dedi herhalde. banka 1 müfettiş yardımcısı alıp 3 katını da mülakata çağırmayacağına göre aramalar devam eder ümidinizi kesmeyin
-
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum;
1 Eylül 2016 tarihinde Vakıf Katılımın Genel Başvurusuna başvurmuştum ve oradaki başvurum görüntülenmişti;fakat Vakıf Katılım Müfettiş Yardımcılığı başvurum henüz görüntülenmiş değil.Bu şekilde olan var mı, her ikisi de görüntülenen veyahut ikisinden biri görüntülenen vs.
-
@sofuoglu başvuru değil cv görüntüleme olmalı