Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
Ben hayatımda bu kadar kapalı kutu bir sınav görmedim,şeffaflık sıfır,bilgilendirme sıfır,organizasyon sıfır...Sınav ilanında kaç kişi alınacağına dair bir veri mevcut değildi,şimdi arkadaşlar arandıklarını söylüyorlar,ilk etapta sınava girenlere olumlu veya olumsuz bir mail atarsın daha sonra olumlu olanları aramaya başlarsın.İlk etapta ihtimal vermiyordum arama olduğuna;fakat şu noktadan sonra maalesef durum böyle gözüküyor.Aranan arkadaşları tebrik ederim.Hayırlı akşamlar.
-
@JBSay Valla mevcut işimden memnunum dolayısıyla uzmanlık teklifi olursa ben muhtemelen reddederim , yedek gibi bi durum olursa söz konusu adaylar benim adıma -1 yazabilirler, bankalarda sadece müfettişlik hayalim var, bu olmazsa gerisi için ders çalışmaya devam edicem
-
@burak1562 benzer durumdayız hocam. Benim de halihazırda işim var. Artık bekleyeceğiz onlar seçecek.
-
@JBSay hocam kaç net beklenti içindeydin
-
@totti valla tam net bir şey diyemem ama daha önce de yazdım 240 soruda yaklaşık 12-13 boş 150 civarı emin olduğum soru yaptım. Kalan 70 küsür sorudan %50-50 doğru yanlış geldiğini düşünüyorum. Tabi fazlası eksiği olabilir.
-
Simdi 4-5 kisi arandi ve arkadaşlardan birinin dediğine göre 10 küsür kişi mi davet edilecekmis?
son olarak toparlamak istersek.Yani aranan arkadaşlar forumda yazılanları biliyorlar.son olarak bir bilgi verebilirler mi bizler için ? -
Cuma mesai saati bitimini beklemek de fayda görüyorum kardeşim kaldı ki mail falan atılırsa ben de JBSay da yazar zaten ona göre değerlendiririz tekrar
-
OYUNLARA GELMEYİN DOSTLARIM
-
Dostlar banka 5 kisi icin 400 500 kati adayi simava davet etmis yaziktir gunahtir ya
-
cv si görüntülenip aranmayanlarda yine biraz umut olabilir yarın veya cuma aranabileceği için, ama benim gibi cv si bile görünmeyenler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bu sınavda burada noktalanır.
Ayrıca kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. İnşallah mülakatları vs kazanırsınız ve işe başladıktan sonra bizlerle tecrübelerinizi paylaşırsınız.
Kazanamayan arkadaşlara da haklarında hayırlısı olsun diyorum. Yolumuz açık olsun. -
@voshue kaç kişi alınacağını önceden ilan etseydi,sınava giren kişi sayısı dediğin gibi 400-500 katı olur muydu diye insan düşünmeden edemiyor
-
Buradan vakıfban müfettişlik forumuna kayacak olanlar beni takip edin
-
eee arkadaşlar bu vakıfbankın ingilizcesinde ne yapcaz onu konuşalım bari en az 42 doğru gerekiyo
-
@ucanizmirli 40 ar soruluk deniyordu kardeşim gkgy/ing 60/60 mı olacak
-
@sofuoglu ben 60-60 diye biliyorum
-
@ucanizmirli bu konuyu bi netleştirmek lazım reis vakıfbank müfettişliği forumunda sınava daha önce giren arkadaşlar 40 soru sorulacak demişti yanlış hatırlamıyorsam
-
@ucanizmirli kardeşim Vakıfbank 40 ing 40 gy soruyor ing için en az 28 gerekiyor
-
@bestof92 olabilir ben genelde 60-60 oluyo diye öyle düşündüm daha önceden girenler bilir
-
28 de az değil arkadaşlar onu napcaz
-
@ucanizmirli ben geçen sene girmiştim toplam 80 soruya da 90 dk veriyorlar