kyk borç erteleme
-
Bu sene içinde kyk borç erteleme talebinde bulunan oldu mu? Faizlerin artmış mı bana mı öyle geldi? Ben 12 bin tl erteletirken 2 bin tl'den az bir faiz çıktı. Arkdaşım için çok daha fazla istiyor
-
@kartel06 evet baya artmış geçen sene 500 istedi bu sene 1200 istiyor faiz.
-
@busus yüzde yüzden fazla mı artmış devlet bile bu faizden borç veriyorsa vay halimize.
-
Sayın arkadaşlarım benim bir sorum olacak:
Ben yapılandırdım kyk borcumu,düzenli olarak ödedim şimdiye kadar,yalnızca son 4 aydaki taksitleri 7'şer gün aksattım. Ama ilgili vade ayından 7 gün sonra ödeme yaptım.
Sorum şu: önümüzdeki ayın taksidini,bir nedenden dolayı 1 ay sonra ödeyebilme durumum olacak,bu durumda yapılandırmam yanar mı?
(Daha doğrusu şunu sormak istiyorum,yasada "1 yıl içinde 2 adet taksit aksatıldığında,yapılandırma düşer." diyor. Benim bu geçenki 2 adet geç ödeme,aksatmata giriyor mu?)
Çok sağolasınız. Başarı dilerim. -
@k-k ifade muğlak ama anladığım üst üste iki defa aksatma yani haziranın ödemesi yapmılmamış ardından temmuz yapılmamış ve ağustosun ödemesi gelmiş gibi .
-
@k-k valla bu yapılandırma metinleri anlamak, deveye hendek atlatmak kadar sıkıntı verici bir mevzu. Dili sade kullanmıyorlar. Benim anladığım sizin için henüz bir ödememe durumu olmamış, bu İlk olacağı için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Şırnak'ta elbette yarar var ama bilen birini bulmak kolay mı derseniz orası zor.